Носить підробки та речі із секонд-хенду: у Мережі розсекретили вартість образу солістки “KAZKA” Зарицької

Відомий львівський блогер дізнався, скільки коштує look Олександри Зарицької. Як з'ясувалося, українська зірка велика шанувальниця секонд-хенду і не соромиться носити підробки.

Львівський блогер Ніколас Карма завоював широку популярність після того, як почав знімати ролики, де розпитував у звичайних перехожих на вулицях про вартість їхніх образів. Однак останнім часом під приціл його камери все частіше стали траплятися знаменитості. У Instagram вже можна знайти відео з Тіною Кароль, травесті дівою Монро, Ольги Цибульської, Злати Огневич та багатьох інших артистів та блогерів, а нещодавно у Мережі з’явився ролик із Олександрою Зарицькою із “KAZKA”.

Олександра Зарицька розсекретила вартість свого стильного вбрання
Олександра Зарицька розсекретила вартість свого стильного вбрання

Так, у розмові з Ніколасом Карма співачка зізналася, що її “вінтажний плащ” чорного кольору із секонд-хенду. Його вартість складає лише 100 гривень. Джинси були куплені у магазині за 2 тисячі гривень. Найдорожчими в образі Зарицької виявились кросівки adidas за 6 тисяч гривень. Вартість сумки Олександра не пам’ятає, натомість уточнила, що купила її у Японії під час гастролей. Сережки виявилися підробкою відомого бренду за 300 гривень, але найбільше вразила історія придбання її стильної джинсової кепки.

Зарицька зізналася, що “вкрала” її в техаському секонд-хенді. За словами артистки, вона просто одягла її на голову, поки вибирала собі одяг і забула за неї заплатити. Олександра зізналася, що згадала про це, як тільки вийшла з магазину, але не повернулася.

“Вибачте техаські працівники магазину …”, – сказала Зарицька.

Нагадаємо, що однією з героїнь популярної рубрики львівського блогера була співачка Тіна Кароль, яка зізналася, що у повсякденному житті завжди носить непримітний одяг. Того дня артистка прогулювалася Львовом у звичайних лосинах та куртці. Найдорожчим в образі артистки був рюкзак від всесвітньо відомого бренду Hunter, вартість якого складала майже 7600 тисяч гривень.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.