Смішна на сцені і вродлива за лаштунками: чому Білоконь не вийшла за Данилка і хто став прототипом її образу

Знамениті українські виконавці Андрій Данилко та Інна Білоконь працюють разом більше 25 років, і за цей час зберегли свою дружбу. Але чому вони не залишилися разом?

Більше 15 років глядачі навіть не здогадувалися, хто насправді ховається за маскою смішної Інни Адольфівни. Потім же публіка не розуміла, як так виходить, що за увесь цей час близької дружби Андрій та Інна не перейшли на стадію романтичних стосунків, і змогли залишитися друзями, і чи взагалі це правда.

Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про свої стосунки

Інна Білоконь показала, як виглядає її новоспечений зять
 Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про свої стосунки

Було важко повірити, що усі ці роки між ними не виникали романтичні почуття. Тим паче, що Інна виявилася неймовірною красунею. А коли з’явилися фотографії їхніх поцілунків губи, взагалі з’явилося купа чуток про те, що насправді відбувається між ними.

Однак, в своєму інтерв’ю Данилко заявив, що коли вони вперше побачилися, то в них виникла серйозна антипатія, яка згодом переросла в таку собі платонічну любов. Обидва були зачаровані одне одним, харизма дала свої плоди, і звісно, вони дали життя неймовірному дуету, який досі дуже популярний, і на даний момент відомий в усьому світі. Жоден трейлер Євробачення не обходиться без згадки про Вєрку Сердючку.

Цікаво, що образ Інни Адольфівни був придуманий саме Білоконь. Він не мав конкретного прототипу, проте Білоконь все ж таки надихалася своєю тіткою з Полтави, яка теж любила поскандалити. Крім того, натхненням для актриси були стереотипні галасливі продавчині на місцевому базарі.

 Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про свої стосунки

Зараз Інна Білоконь активно гастролює разом зі своїм партнером по світу, збирає гроші на благодійність, а також нещодавно стала бабусею. Разом зі своїм чоловіком вона продовжує жити в Полтаві, не переїжджає до Києва, а також займається розведенням собак. Можна сказати, що артистка змогла побудувати своє щастя і зберегти його, не промінявши на ілюзії.

Тим часом шанувальники думають, що є висока імовірність того, що Андрій Данилко все ж таки був закоханий в Інну, але перспективу цих взаємин не було.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?