Смішна на сцені і вродлива за лаштунками: чому Білоконь не вийшла за Данилка і хто став прототипом її образу

Знамениті українські виконавці Андрій Данилко та Інна Білоконь працюють разом більше 25 років, і за цей час зберегли свою дружбу. Але чому вони не залишилися разом?

Більше 15 років глядачі навіть не здогадувалися, хто насправді ховається за маскою смішної Інни Адольфівни. Потім же публіка не розуміла, як так виходить, що за увесь цей час близької дружби Андрій та Інна не перейшли на стадію романтичних стосунків, і змогли залишитися друзями, і чи взагалі це правда.

Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про свої стосунки

Інна Білоконь показала, як виглядає її новоспечений зять
 Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про свої стосунки

Було важко повірити, що усі ці роки між ними не виникали романтичні почуття. Тим паче, що Інна виявилася неймовірною красунею. А коли з’явилися фотографії їхніх поцілунків губи, взагалі з’явилося купа чуток про те, що насправді відбувається між ними.

Однак, в своєму інтерв’ю Данилко заявив, що коли вони вперше побачилися, то в них виникла серйозна антипатія, яка згодом переросла в таку собі платонічну любов. Обидва були зачаровані одне одним, харизма дала свої плоди, і звісно, вони дали життя неймовірному дуету, який досі дуже популярний, і на даний момент відомий в усьому світі. Жоден трейлер Євробачення не обходиться без згадки про Вєрку Сердючку.

Цікаво, що образ Інни Адольфівни був придуманий саме Білоконь. Він не мав конкретного прототипу, проте Білоконь все ж таки надихалася своєю тіткою з Полтави, яка теж любила поскандалити. Крім того, натхненням для актриси були стереотипні галасливі продавчині на місцевому базарі.

 Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про свої стосунки

Зараз Інна Білоконь активно гастролює разом зі своїм партнером по світу, збирає гроші на благодійність, а також нещодавно стала бабусею. Разом зі своїм чоловіком вона продовжує жити в Полтаві, не переїжджає до Києва, а також займається розведенням собак. Можна сказати, що артистка змогла побудувати своє щастя і зберегти його, не промінявши на ілюзії.

Тим часом шанувальники думають, що є висока імовірність того, що Андрій Данилко все ж таки був закоханий в Інну, але перспективу цих взаємин не було.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.