Тіна Кароль зізналася, що її не запрошують на побачення: ні Діма Жук, ні Дан Балан, ні хто-небудь інший

Роки йдуть, а фанатів Тіни Кароль так само цікавлять деталі її особистого життя, хоча співачка постійно наголошує на тому, що в неї немає ні з ким нічого серйозного.

Так, після смерті свого єдиного чоловіка Євгена Тіна Кароль тривалий час взагалі відмовлялася говорити про дану сферу свого життя. Пізніше вона заявляла про те, що зайняти місце в її серці не зможе ніхто, хоча вона не приховувала той факт, що все ж таки якісь стосунки в неї є, просто вони набувають серйозного характеру і не гідні того, щоб про них говорили на камеру..

3 роки тому Тіна Кароль вперше заговорила про те, що все ж таки налаштована знову закохатися, але знову ж таки не розповіла пресі нічого конкретного.

Тіна Кароль зізналася, що її не запрошують на побачення

Тіна Кароль поділилася своєю історією кохання з Євгеном Огіром
Тіна Кароль зізналася, що її не запрошують на побачення

Зірці прописували романи з Даном Баланом, а Дмитром Жуком та іншими. Співачка навіть засвітилася під час прогулянки з танцюристом, коли йшла з ним під руку. Однак в інтерв’ю Наталії Тур у рамках програми “Тур зірками” на “Люкс Фм” вона розповіла, чи ходить зараз на побачення.

“На жаль, не запрошують на побачення, але зараз не про це”, – відповіла артистка.

При цьому Тіна Кароль не коментує плітки про те, що її пов’язує з танцюристом не тільки співпраця. На даний момент артистка проживає у будинку, який вона колись побудувала зі своїм покійним чоловіком на Київщині. Її син Веніамін продовжує отримувати освіту у Великобританії.

А скандальний блогер Богдан Беспалов продовжує ділитися усіма відомостями на рахунок особистого життя артистки на своєму каналі. Він ділився своїми думками і на рахунок пліток щодо роману Тіни з Ігорем Коломойським, з власним піарником, гітаристом, і танцівником.

Цікаво, що єдиний любовний зв’язок, в який аудиторія таки не повірила був зв’язок з Даном Баланом. Хоча продюсери усіляко намагалися зробити з нього лавсторі. Насправді з цього нічого не вийшло, і навіть спроба артистки пробудити інтерес фанатів через зізнання у почуттях до артиста на молдавській сцені не приніс очікуваних результатів.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.