Тіна Кароль зізналася, що її не запрошують на побачення: ні Діма Жук, ні Дан Балан, ні хто-небудь інший

Роки йдуть, а фанатів Тіни Кароль так само цікавлять деталі її особистого життя, хоча співачка постійно наголошує на тому, що в неї немає ні з ким нічого серйозного.

Так, після смерті свого єдиного чоловіка Євгена Тіна Кароль тривалий час взагалі відмовлялася говорити про дану сферу свого життя. Пізніше вона заявляла про те, що зайняти місце в її серці не зможе ніхто, хоча вона не приховувала той факт, що все ж таки якісь стосунки в неї є, просто вони набувають серйозного характеру і не гідні того, щоб про них говорили на камеру..

3 роки тому Тіна Кароль вперше заговорила про те, що все ж таки налаштована знову закохатися, але знову ж таки не розповіла пресі нічого конкретного.

Тіна Кароль зізналася, що її не запрошують на побачення

Тіна Кароль поділилася своєю історією кохання з Євгеном Огіром
Тіна Кароль зізналася, що її не запрошують на побачення

Зірці прописували романи з Даном Баланом, а Дмитром Жуком та іншими. Співачка навіть засвітилася під час прогулянки з танцюристом, коли йшла з ним під руку. Однак в інтерв’ю Наталії Тур у рамках програми “Тур зірками” на “Люкс Фм” вона розповіла, чи ходить зараз на побачення.

“На жаль, не запрошують на побачення, але зараз не про це”, – відповіла артистка.

При цьому Тіна Кароль не коментує плітки про те, що її пов’язує з танцюристом не тільки співпраця. На даний момент артистка проживає у будинку, який вона колись побудувала зі своїм покійним чоловіком на Київщині. Її син Веніамін продовжує отримувати освіту у Великобританії.

А скандальний блогер Богдан Беспалов продовжує ділитися усіма відомостями на рахунок особистого життя артистки на своєму каналі. Він ділився своїми думками і на рахунок пліток щодо роману Тіни з Ігорем Коломойським, з власним піарником, гітаристом, і танцівником.

Цікаво, що єдиний любовний зв’язок, в який аудиторія таки не повірила був зв’язок з Даном Баланом. Хоча продюсери усіляко намагалися зробити з нього лавсторі. Насправді з цього нічого не вийшло, і навіть спроба артистки пробудити інтерес фанатів через зізнання у почуттях до артиста на молдавській сцені не приніс очікуваних результатів.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?