Цінують самотність та спокій: чотири головних інтроверта українського шоу-бізнесу – Марія Яремчук і ще 3

Доволі цікавий феномен — це знаменитості, які ненавидять публічну увагу. Здається, що це просто нереально поєднувати в собі такі протиріччя, і тим не менш, це повсюди.

Марія Яремчук

Куди зникла Марія Яремчук
 Марія Яремчук, Святослав Вакарчук та інші зірки розповіли про любов до самотності

Марія Яремчук свого часу не просто зрозуміла, що високо цінує самотність та можливість побути з собою наодинці, зірка буквально покинула сцену саме через те, що не може витерпіти увагу публіки та виступати на сцені, хоча до музики вона прив’язана, і донині нею активно займається.

Фанати сподівалися, що все ж таки любов до творчості візьме верх і Марія повернеться, але цього не відбувається до сьогодні. Це дуже вродлива жінка, талановита і харизматична, яка намагається сховатися від чужих очей.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук відгуляв весілля та показав наречену
 Марія Яремчук, Святослав Вакарчук та інші зірки розповіли про любов до самотності

Святослав Вакарчук – найуспішніший український рок-музикант. Його пісні звучать в усьому світі, а деякі з них стали легендарними. Тим не менш, Святослав ніколи не любив до себе зайвої уваги, намагався не давати інтерв’ю та не розповідати про особисте. І навіть зараз якщо з’являється перед камерами то тільки для того, щоб заспівати.

Софія Ротару

Сім'я Софії Ротару показала, як виглядає її тридцятирічний онук
 Марія Яремчук, Святослав Вакарчук та інші зірки розповіли про любов до самотності

Фанати завжди починають переживати, коли розуміють, що Софії Ротару занадто довго немає на сцені. Однак рідні поспішають заспокоїти шанувальників: Софія Михайлівна обожнює самотність, живе далеко від міста і майже не виходить із дому. Якщо б у інтроверттів був голова, то це була б Ротару.

Олег Винник

Олег Винник розповів про талановиту співачку, що стала його дружиною
 Марія Яремчук, Святослав Вакарчук та інші зірки розповіли про любов до самотності

Олег Винник завжди дуже привітний та легкий, коли знаходиться в оточенні своїх шанувальників, але насправді, він тримає усіх на відстані, навіть колег. Його особисту сторінку в соціальній мережі Instagram насправді вів піарник, а правду про його особисте життя не знав ніхто. Навіть коли чоловік зник з екранів та інформаційного простору, навіть найближчі товариші по шоу-бізнесу не знали, де він.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.