Трохи схожий на зека: колишній Анни Трінчер Олександр Волошин кардинально змінив імідж після розлучення

Колишній чоловік Анни Трінчер після розлучення вирішив кардинально змінити імідж. Хочете побачити, як виглядає блогер Олександр Волошин зараз?

До того, як співачка Анна Трінчер розлучилася з блогером Олександром Волошиним, їх пару часто називали “найхайповішою” в українському шоубізі. Молоді люди самі провокували розмови, вивертаючи на багатомільйонну аудиторію всі найінтимніші подробиці життя, тим самим привертаючи до себе підвищену увагу Мережі. Після розставання нічого не змінилося.

Анна Трінчер та Олександр Волошин
Анна Трінчер та Олександр Волошин

Так, напередодні колишній чоловік Трінчер приголомшив шанувальників кардинальними змінами у зовнішності та підстригся налисо. Як з’ясувалося, зробив це блогер не просто так, а для того, щоб привернути увагу до нового збору для ЗСУ (тобто в “благодійних цілях”).

Разом із Волошиним поголився налисо і його кум та колега блогер Лесик. Після того, як фото та відео з’явилося в Мережі, шанувальники одразу почали обговорювати зовнішній вигляд Волошина. Багато хто відзначив, що блогерам дуже личать нові зачіски.

“А-Ф-І-Г-Е-Т-Ь. Думала, що їх нема що робити, але якщо це для цього, то респект”, – писали у коментарях.

Сам же ексчоловік Трінчер вважає, що “став трохи схожий на зека”. Колишня дружина поки що не відреагувала. А що ти думаєш щодо нового образу Олександра Волошина?

Нагадаємо, що останнім часом багато українських знаменитостей зважилися на кардинальні зміни у зовнішності. Наприклад, співачка Злата Огневич підстриглася під каре через “внутрішні зміни”. Продюсерка Олена Мозгова зробила зачіску “піксі”. А ведуча Леся Нікітюк після того, як багато років була білявкою, пофарбувалась у темніший відтінок.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.