Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою від турка Мурата Налчаджиоглу: ось і дочекалася

Ані Лорак вперше розповіла про проблеми у стосунках із дочкою. Чому співачка не може порозумітися з 12-річною Софією? Читайте далі у матеріалі.

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу у 2019 році співачка Ані Лорак залишилася разом із єдиною дочкою Софією жити в Росії. Час від часу дівчинка навідувалась до батька, який продовжував будувати особисте життя та розвивати свій бізнес в Україні.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою
Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою

Найчастіше їх зустрічі відбувалися на нейтральній території – наприклад, на батьківщині Налчаджиоглу у Туреччині. Також Софія часто супроводжувала батька під час його подорожей із київською візажисткою Лілією Реус, а потім із його новою обраницею – українською блогеркою та моделлю Анастасією. Щоразу після поїздок дівчинка поверталася до Москви.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою
Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою

Так, напередодні стало відомо, що Соня почала конфліктувати зі своєю знаменитою мамою. Про це співачка поскаржилася в одному зі своїх останніх інтерв’ю для російських ЗМІ. У розмові артистка зазначила, що зараз 12-річна дочка переживає “перехідний період”, тому вона, як і багато батьків підлітків, зіткнулася з проблемами.

“Це важкий час для батьків”, – зізналася Лорак.

Зазначимо, що багато підлітків у свій перехідний вік часто конфліктують із батьками. У деяких це виливається у серйозні проблеми. Нагадаємо, що останнім часом у житті Ані Лорак з’явився новий коханий – іспанський тренер з йоги Ісаак Віджрак, якому вона приділяє чимало уваги. Можливо, це може викликати в дочки невдоволення, адже до появи нового чоловіка весь свій вільний час співачка присвячувала лише Софії.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою
Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою

А що ви думаєте з цього приводу?

 

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.