Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

23 березня 2024 року єдиному онукові легендарної української співачки Софії Ротару Анатолію Євдокименко виповнилося 30 років. Знаменита бабуся не могла пропустити таку важливу сімейну подію і після тривалої перерви знову вийшла на зв’язок.

Софія Ротару з онуками
Софія Ротару з онуками

Так, у “сторизі” свого Instagram артистка оприлюднила портретний знімок ювіляра, на якому він позував перед камерою у чорній сорочці. Особливу увагу привертав проникливий погляд Анатолія та його нова зачіска.

Софія Ротару після тривалої перерви показала свого єдиного онука
Софія Ротару після тривалої перерви показала свого єдиного онука

Співачка коротко написала: “Happy Birthday” і поставила посилання на профіль онука, який після втечі за кордон, позиціонує себе як діджей та музикант з неоднозначним псевдонімом SHMN. Нагадаємо, що у перекладі нове ім’я Анатолія читається як “Шаман”.

Зазначимо, що таким самим фото привітала брата та Софія Євдокименко, яка живе у США.

Софія Ротару після тривалої перерви показала свого єдиного онука
Софія Ротару після тривалої перерви показала свого єдиного онука

А ось мама Анатолія – Світлана Євдокименко обрала знімок, на якому онук Ротару знято під час виступу за діджейським пультом.

Онукові Софії Ротару Анатолію Євдокименко виповнилося 30 років
Онукові Софії Ротару Анатолію Євдокименко виповнилося 30 років

Також у Мережі з’явився чорно-білий знімок Анатолія, який, ймовірно, було зроблено в одному із ресторанів за кордоном. У кадрі 30-річний ювіляр позував, сидячи за столом перед святковим тортом у білій футболці. Зважаючи на все, саме в цей момент онук Ротару загадував бажання.

Онукові Софії Ротару Анатолію Євдокименко виповнилося 30 років
Онукові Софії Ротару Анатолію Євдокименко виповнилося 30 років

Нагадаємо, що на початку війни 2022 року, онук і син Софії Ротару разом із групою чоловіків було затримано на українсько-молдавському кордоні під час незаконного перетину кордону.

Сін та онук Софії Ротару під час затримання під час незаконного перетину кордону України

Вже пізніше в 2023 стало відомо, що Анатолію все ж таки вдалося виїхати. Подейкують, що не обійшлося без зв’язків знаменитої бабусі. Де зараз перебуває син артистки – Руслан Євдокименко не відомо. Сама Софія Ротару, за інформацією близького кола сім’ї, продовжує жити в Україні, але намагається не афішувати це.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.