Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

4 роки тому стало відомо, що знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька прийняла рішення розлучитися зі своїм чоловіком. Зірка розповідала, що вони з колишнім чоловіком Владом намагалися врятувати шлюб, і навіть впродовж року відвідували психотерапевта.

Втім, врятувати сім’ю не вдалося. Молоді люди оформили розлучення, продали спільну квартиру та поділили гроші навпіл. Спочатку Соломія запевняла, що настане обговорювати з журналістами своє розставання, але вже через декілька місяців через велику кількість пліток навколо цієї новини, все ж таки дала коментар.

Соломія Вітвіцька показала нове фото свого бойфренда

Вітвіцька показала другий дім, в який потрапляє час від часу – всі ведучі ТСН там бувають
Соломія Вітвіцька показала нове фото свого бойфренда

Тривалий час телеведуча не вступала в нові стосунки. Здебільшого Соломія ділилася фотографіями, на яких показувала, як подорожує зі своїми подружками.

А згодом в країні настали часи, які зовсім не розташовували до романів. Соломія здебільшого займалася волонтерством, а в цьому їй допомагав колишній чоловік Влад.

Варто відмітити, що неодноразово з’являлися чутки про їхні воззʼєднання. Адже режисер то дарував екс-дружині квіти, то допомагав їй з якимось вантажем.

І лише нещодавно стало відомо, що в житті Соломії з’явився новий чоловік. Виявляється, зараз він захищає свою батьківщину, а тому стосунки вони будуть на відстані.

Соломія Вітвіцька показала нове фото свого бойфренда

Попри скандал, який спричинився майже одразу після даної новини, зараз Соломія активно ділитися новинами щодо життя свого бойфренда. Наприклад, нещодавно його підвищили, і Вітвіцька публічно привітала його з успіхами на службі.

На сторінці у Facebook ведуча поділилася кадрами, які зробила під час розмови з коханим відеозв’язком. На фото захисник зображений у формі та в касці. Разом з тим Вітвіцька повідомила, що її обранця підвищили у званні:

“Вітаю Олексій Ситайло з іще однією зіркою, – старший лейтенант! Пишаюсь”, – підписала фото Соломія.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.