Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який влітку 2023 року одружився зі своєю дівчиною – візажисткою Лілією Реус, за останні кілька місяців кардинально змінив своє життя. Він уже встиг офіційно розлучитися, а також зустріти “нове кохання” в особі української блогерки та моделі Анастасія Foxy, з якою познайомився на відпочинку в Дубаї на Новий рік.

Мурат Налчаджиоглу та його нова коханка
Мурат Налчаджиоглу та його нова коханка

Після приїзду в Україну вони відразу офіційно оголосили себе парою, з’їхалися і навіть завели спільного домашнього вихованця. До речі, відносини Мурата зі своєю новою коханкою розвиваються дуже швидко.

Мурат Налчаджиоглу та його нова коханка
Мурат Налчаджиоглу та його нова коханка

Так, напередодні нова кохана Налчаджиоглу Анастасія розмістила у своїх соціальних мережах їхнє нове спільне фото, яке було зроблено під час конкурсу краси “CHARITY QUEEN of UKRAINE 3.0” 26 березня у київському готелі Fairmont. У підписі дівчина лише зазначила, що не змогла вибрати один знімок, тому розмістила обидва та завбачливо відключила коментарі.

Зазначимо, що на офіційному заході турецький бізнесмен та його нова пасія разом з’явилися вперше. Судячи з усього, Налчаджиоглу привів кохану вже як майбутню дружину.

Що відомо про нову обраницю Мурата Налчаджиоглу:

Анастасії Foxy 28 років. Дівчина веде блог в Instagram і позиціонує себе як модель і творча особистість. З Муратом вони познайомилися в Дубаї на Новий рік і одразу відчули “спорідненість душ”, хоча на той момент бізнесмен ще був офіційно одружений на Лілії Реус.

Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу
Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу

Від попередніх стосунків Анастасія має сина, якого вона вже познайомила з коханим. А нещодавно модель заінтригувала фото, на якому разом з манікюром продемонструвала кільце дуже схоже на заручну.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.