Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

Яна Соломко стала феноменом українського реаліті. Її полюбили абсолютно всі глядачі, їй бажали перемогу, і в ній були впевнені на всі сто відсотків. Дівчина здавалася дуже доброю, інтелігентною, вихованою.

Яна Соломко нарвалася на критику за публікацію українською
Фіналістка Холостяка Яна Соломко вдруге вийшла заміж

І публіка не могла повірити, що Макс Чмерковський міг проміняти її на іншу дівчину.

Лише через 15 років стало відомо, що насправді відбувалося за лаштунками. Про це розповів сам екс-холостяк.

Так, Макс заявив, що виявляється йому взагалі ніхто не подобався, але на постановочній перемозі Олександри він наполягав, так як Яна йому не імпонувала як людина.

Сама ж Олександра зізналася, що Соломко просував Ігор Кондратюк, а тому для неї прописали окремий сценарій, в якому вона поставала у найкращому світлі.

Яна Соломко
Фіналістка Холостяка Яна Соломко вдруге вийшла заміж

Фіналістка Холостяка Яна Соломко вдруге вийшла заміж

Однак, якою насправді була Яна глядачі зрозуміли набагато раніше, ніж почули зізнання екс-учасників. Так, дівчина зрадила свою батьківщину, а пізніше ще й написала патріотичну пісню для росіян. Звичайно, це вибило з колії багатьох її фанатів.

З’являлася інформація про те, що нібито коханий Яни Соломко знаходиться в центрі подій і захищає інтереси москви.

Нещодавно стало відомо про те, що співачка вийшла заміж вдруге. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася свіжі кадри, на яких вона постала в ролі нареченої.

Церемонія вінчання пройшла у залі, що була прикрашена білими квітами. На свято співачка одягла сукню з відкритими плечима. Вона доповнила свій образ довгим оксамитовим вельйоном і ніжним букетом квітів.

Фіналістка Холостяка Яна Соломко вдруге вийшла заміж. Скріншоти особистої сторінки зірки

Яна йшла до вівтаря під живий супровід скрипалів. Чоловік співачки, яка замовчує криваву війну в рідній країні, на весіллі з’явився у чорному костюмі з білою сорочкою та темним метеликом.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.