Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

У червні 2023 року у заміській резиденції в Кончі-Заспі під Києвом відбулося розкішне весілля турецького бізнесмена та колишнього чоловіка Ані Лорак з українською візажисткою Лілією Реус. До цього пара три роки жили разом.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися

Вже у жовтні шанувальники запідозрили, що у їхніх стосунках відбувається щось дивне. І хоча саме подружжя зберігало мовчання, в Мережі все більше почали поширюватися чутки про їхнє розставання. Як з’ясується пізніше, саме в цей момент Лілія пішла від Мурата.

А днями стали відомі всі подробиці швидкоплинного шлюбу турецького бізнесмена з українською візажисткою. Так, учора, 28 березня, в Instagram Stories Мурат Налчаджіоглу повідомив про офіційне розлучення з Лілією Реус. На підтвердження своїх слів чоловік оприлюднив документ та озвучив свою версію події.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися

За словами екс-чоловіка Лорак шлюборозлучний процес розпочався ще у жовтні 2024 року і тривав 6 місяців. При цьому Налчаджиоглу підкреслив, що це було їх взаємним рішенням з Лілією і що його нинішня пасія – модель і блогер Анастасія Foxy не має до цього жодного відношення (він навіть тоді не був з нею знайомий). Також Мурат попросив не писати йому “дивних коментарів” і намагатися якось зачепити і оголосив, що збирається прожити зі  новою коханкою “до кінця життя”.

Водночас про розлучення повідомила і Лілія Реус. У коментарі візажистка дала зрозуміти, що вважає шлюб із Муратом Налчаджиоглу помилкою.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися

“Сьогодні я офіційно розлучена. На цьому все. Від себе хочу додати: бережіть один одного. Цінуйте один одного і не повторюйте чужих помилок. І нехай Бог зберігає вас і спрямовує на істинний шлях”, – написала дівчина.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися

Про причини розлучення колишнє подружжя воліло промовчати.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.