Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Популярна журналістка та телеведуча, а нині експерт з етикету та коуч Ольга Фреймут рідкісний гість не лише в Україні, а й на сторінках у своїх соцмережах. Зрідка у мікроблозі знаменитості з’являються пости, де вона розповідає про свою діяльність за кордоном, а також публікує аматорські фотографії.

42-річна Оля Фреймут показала чесне фото
42-річна Оля Фреймут показала чесне фото

А нещодавно за довгий час Ольга Фреймут знялася у професійного фотографа. Результатами роботи телезірка поділилася на сторінці в Instagram. У кадрі 42-річна Фреймут позувала у звичайних блакитних джинсах та сорочці теракотового кольору. З аксесуарів був лише тонкий пояс та мініатюрні сережки-гвоздики у вухах. Її волосся було недбало покладене. Завершенням образу став трохи помітний макіяж.

У коментарі Фреймут зазначила, що давно не фотографувалася, але вирішила довіритися фотографу Мар’яні Шафро, яка побачила в ній те, про що вона вже давно забула. Що конкретно мала на увазі Ольга, не уточнила.

А ось як відреагували на професійні портретні знімки шанувальники Фреймут:

“Оля, ви красива і дуже справжня”, “Така гарна! Я згадаю програму Ревізор з вами. Як же було цікаво, і весело і пізнавально! Був дуже гарний годинник…”, “Дуже чекаю на медійне повернення, скучаю та люблю, Пані Ольга”, “Дуже красива жінка”.

Одна з шанувальниць зазначила, що приємно дивитися на обличчя, де залишив свій слід час, а не лікар уколами ботоксу, відзначивши тим самим природну красу Ольги. Багато хто підтримав її коментар.

42-річна Оля Фреймут показала чесне фото
42-річна Оля Фреймут показала чесне фото

А що ви скажете з цього приводу? Нагадаємо, що зараз Ольга Фреймут разом зі своїми молодшими дітьми постійно мешкає в Лондоні і лише зрідка навідується до України. Одна з поїздок із лекціями відбулася влітку 2023 року.

 

Схожі статті

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.