Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Як відомо, актором доводиться грати у різних жанрах, і часто у містиці. Так само українські п’єси та постановки часто мають у сценарії якраз цей містичний елемент. Нещодавно Наталія В’ячеславівна Сумська дала ексклюзивний коментар на рахунок містики у реальному житті і розповіла, що виявляється її покійна матір Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська свого часу отримала пророцтво, яке збулося.

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке отримала її покійна матір

Як виглядає єдина донька Наталії Сумської
Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке отримала її покійна матір

І цікаво, що отримала вона його у реаліях радянського світу, коли здебільшого цим займалися роми.

Так, будучи дитиною Наталія В’ячеславівна разом з матір’ю очікувала на поповнення в сім’ї. Пані Ганна була вагітною, але ще не знала про те, хто народиться.

Наталія В’ячеславівна пояснила в інтерв’ю “1+1”, що на момент зустрічі з ворожкою її матір якраз чекала на дитя.

“Зустрічаєш циганку і хочеш чи ні, а мусиш слухати її пророкування. Моя мати тоді була саме при надії. Ворожка швидше вгадала, що буде саме дівчинка, і що прийде на світ Божий саме у неділю – так і сталося. Це було на Київщині, у маминому селі”

При цьому акторка зізналася, що насправді у повір’я та у різні забобони не вірить, і намагається ставитися до цього максимально раціонально та скептично, не водячи себе у оману. Тим не менш, і сама Наталія стала колись свідком того, як пророцтво збувається.

Нагадуємо, що Ганна Іванівна померла 24 лютого 2022 року. За словами Ольги Сумської, яка на той момент була поруч з нею, жінка не змогла витримати суворої правди, в якою вона відмовлялася вірити багато років і через розбите серце пішла з життя.

Через декілька днів сім’я поховала покійну, після чого евакуювалася. Так, Наталії Сумської разом з сином та дочкою на церемонії прощання не було. Сама Ольга після цього також забрала молодшу дочку та евакуювалася до Італії.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?