Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Про розлучення Насті Каменських із Потапом сьогодні не говорить лише лінивий. Однак, незважаючи на безліч версій, пара, як ні в чому небувало, разом проводить час за кордоном. Так, напередодні у “сториз” Instagram Каменських з’явилася чорно-біла фотографія, на якій вона разом із чоловіком знята на кухні. Крім них у кадрі ще можна побачити саунд-продюсера Томаша Лукача, а також їх собачку – французьку болонку на прізвисько Мі-мі.

Зважаючи на все, знімок був зроблений під час роботи над новим треком, так що незабаром на фанатів пари чекає новий сюрприз.

Настя Каменських вперше за довгий час показалася з Потапом за кордоном
Настя Каменських вперше за довгий час показалася з Потапом за кордоном

“Робимо новий альбом”, – написав у коментарі музичний продюсер.

Зазначимо, що раніше скандальний блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці українських зірок, розповідав у своїй програмі, що Потап та Настя вже давно не живуть разом і підтримують свої стосунки лише заради спільних проєктів, що рішення про розлучення вже давно ухвалено, але з якоїсь причини знаменитості не хочуть про це оголошувати публічно.

Настя Каменських вперше за довгий час показалася з Потапом за кордоном
Настя Каменських вперше за довгий час показалася з Потапом за кордоном

До того ж, як стверджує блогер, Насті вже має новий впливовий і багатий коханий, з яким вона живе в Іспанії. Доказів Богдан так і не навів. Усі його припущення ґрунтуються на ексклюзивній інформації, отриманій із близького оточення співачки. До речі, Беспалов ніколи не приховував, що вся його програма заснована “на плітках”, проте іноді його “сливи” підтверджуються.

А що ви думаєте з цього приводу?

Нагадаємо, що Настя Каменських та Потап спочатку після початку війни знаходилися за кордоном і повернулися в Україну через півроку. З того часу пара не сидить на одному місці і постійно роз’їжджає світом.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.