Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Після того, як знаменитий молдавський співак Дан Балан взяв участь як зірковий тренер в українській версії популярного світового проєкту “Голос”, за його життям стали стежити мільйони шанувальниць. Особливо обговорювали його передбачуваний роман із колегою по шоу – співачкою Тіною Кароль, а також несподівана поява на сцені його мами, яка, нібито, спеціально приїхала в Україну, щоб познайомитись із “коханою” сина.

Людмила Балан на Голосі
Людмила Балан на Голосі

Тоді це справило неймовірний ефект. Адже мама Балана, якій на той момент було близько 60 років, виглядала ровесницею Кароль.

З того часу минуло багато років. Сьогодні популярна телеведуча та співачка продовжує свою кар’єру та є частою гостею на молдавському телебаченні, також Людмилу залюбки запрошують на корпоративи, весілля та інші заходи.

Людмила Балан
Людмила Балан

А сьогодні, 29 березня, мамі Дана Балана виповнилося 64 роки. Ми вирішили зайти на її сторінку до Instagram, та виявили, що з віком Людмила Балан стала виглядати ще молодшою, а її сценічні сукні стали ще коротшими.

Так, у мікроблозі є знімки, зроблені під час останніх виступів співачки. На деяких кадрах Людмила виглядає, як мінімум на 30 років молодша за свій вік. Ви лише подивіться на ці знімки.

Мама Дана Балана вразила змінами у зовнішності на свій День народження
Мама Дана Балана вразила змінами у зовнішності на свій День народження
Мама Дана Балана вразила змінами у зовнішності на свій День народження
Мама Дана Балана вразила змінами у зовнішності на свій День народження

А хочете побачити, як виглядає чоловік Людмили Балан? У мікроблозі Людмили є фотографія, на якій його зображено під час відпочинку разом зі своєю онукою. З офіційних джерел відомо, що Міхай Балан за професією дипломат, котрий зараз працює головою Служби інформації та безпеки Республіки Молдова.

Зазначимо, що пара ось уже понад сорок років щаслива у шлюбі. Крім знаменитого сина Людмила м Михайло виростили та виховали доньку Санду.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.