“Підійдуть і скажуть: та вона тобі не рідна”. Могилевська розповіла, чому ховає своїх прийомних дочок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх дочок, зовнішність яких досі залишається великою загадкою.

На початку цього року Наталія Могилевська неабияк здивувала свою публіку, коли зізналася, що виявляється удочерила аж двох дівчат. При цьому зірка заявила, що не буде показувати зовнішність своїх дочок, адже намагається захистити їх від публічності. Ця позиція доволі тверда та непохитна, так як артистка прекрасно знає, наскільки важкий вантаж слави.

Наталія Могилевська розповіла, чому приховує прийомних дочок

Могилевська розповіла, скільки коштує її лук дня
Наталія Могилевська розповіла, чому приховує прийомних дочок

Пізніше на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона лише показала, як дівчата виглядають зі спини. Цікаво, що співачка можливо ніколи не розповіла б правду про свій статус матері, якби блогер не побачив її у центрі Києва разом з дочкою та не розповів про це усій країні.

Зараз вже Наталія охоче розповідає про новий досвід, який вона отримує, але у питаннях того, аби зробити дівчат публічними досі дотримується своєї позиції. Мовляв, справа не тільки у моральному стані дівчат.

На  YouTube-каналі Ukraine World News, вона розповіла, чому її дочки не будуть долучатися до її популярності.

“Вони дуже класно співають. І співають, і танцюють. І музичні. І дуже швидко вчать мамині пісні, – відповіла артистка. – Але вони тільки-но зараз почали приходити до тями. Вони настільки були травмовані і налякані, було просто страшно, що якась людина просто підійде до них і щось запитає: було страшно, що в тому ж садку до них підійдуть і скажуть: “Та вона тобі не рідна”. Не хочеться цього”

Нагадуємо, що 2 роки тому Наталія Могилевська заявила, що вперше за багато років вступила у любовні стосунки. Співачка запевняє, що насправді це був найперший роман за 10 років. І нібито її обранець Валентин змусив її повірити не тільки у те, що вона готова до шлюбу, але й до материнства. Дівчата, яких вона взяла до себе, втратили свою сім’ю. І Могилевська не стала приховувати, що присутні травми, які необхідно про працювати, і так само необхідний час для адаптації.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.