Фіналістка Холостяка Яна Соломко після зради раптово виправдалася українською: “Робила те, що мала робити”

Знаменита російська співачка українського походження Яна Соломко вперше за 2 роки виправдалася за свою поведінку та вибір, який вона зробила раніше.

Свого часу Яна Соломко мала дуже багато шанувальників серед українців. Вони вірили у те, що дівчині все ж таки вдасться здійснити свою мрію і стати популярною співачкою. Тим паче, що голосом її природа дійсно нагородила.

Але роки йшли, а після завершення шоу, в якому дівчина брала участь і прославилася, слави як такої не було, хоча Яну всі прекрасно знають. Можна сказати, що жодну іншу учасницю “Холостяка” в Україні не любили так, як їй.

Фіналістка Холостяка Яна Соломко звернулася до українців

Олександра Шульгіна розповіла про причини зради Яни Соломко
Фіналістка Холостяка Яна Соломко звернулася до українців

В результаті Яна, яка програла Олександрі Шульгі ній, так само як і вона опинилася в Сполучених Штатах Америки, дівчина вийшла заміж, народила дитину, і здавалося, що повністю забула про творчу кар’єру. Як раптом стало відомо, що дівчина працює в російській федерації.

Після 24 лютого вона не просто не підтримала Україну, але і виконала пісню, в якій співала про те, як чекає коханого росіянина вдома. Звичайно, уся фанатська база, яка була у Соломко до цього, просто розсипалася.

Після даного скандалу Яна раптом зникла, а потім знову з’явилася в Штатах. І лише зараз вона створила публікацію, в якій вирішила виправдатися, ще українською.

Фіналістка Холостяка Яна Соломко звернулася до українців

“Я переїхала до Росії у 2018 році, і це було повністю професійне рішення. У мене були договірні зобов’язання, і перебувати в росії як українці було складно. Зрештою мені вдалося закінчити контракт і виїхати до Штатів. Росія не була моєю Батьківщиною, — заявила виконавиця. – Я – українка, і це ніколи не зміниться, хто б і що не говорив і не писав. Я робила те, що мала робити як професіонал, що має юридичний контракт”

Звичайно, коментарі довелося закрити, адже було очікувано, що знайдеться велика кількість користувачів, яка захоче поділитися думкою на рахунок вчинку Яни з нею ж.

Примітно, що особистість свого новоспеченого чоловіка, Яна, яка нещодавно вийшла заміж, досі приховує.

Схожі статті

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.