МастерШеф 13 сезон 8 випуск від 30.03.2024: хто назавжди покинув шоу – ” Як завжди корона, театральщина”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто на цей раз пішов з шоу назавжди, ознайомтеся з нашим матеріалом. Невже пішло одразу двоє?

Хто покинув “МастерШеф-13” вже відомо. На цей раз з кулінарного шоу пішов Геворг.

Хто покинув МастерШеф-13

8-й випуск був присвячений українським традиціям. Головна страва – без перебільшення священна для кожного. Цій страві присвячують музеї, ставлять пам’ятники, її вносять у нематеріальну спадщину ЮНЕСКО. Це українська філософія, світогляд та культура.

8 тиждень розпочався з того, що судді надали повну свободу аматорам. Адже для приготування борщу потрібна відповідна атмосфера. Тим більше, що учасники готували авторську інтерпретацію класики.

Учасники також відвідали фольклорний співочий колектив “Боговиця”, але не просто для співу. Саме гості у народному співі озвучували рецепт. Учасникам же довелось його відтворювати.

Варто відмітити, що попри ставлення публіки не впорався із зі своєю задачею та був вимушений піти з шоу саме Геворг. Чоловік за декілька випусків заслужив любов публіки та її повагу. Втім, харизма та добре серце не допомогли йому впоратися із завданням та стати ближчим на шлях до успіху.

Хто покинув “МастерШеф-13”. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

При цьому глядачі показали, що здебільшого дуже не задоволені вибором суддів, а також розкритикували інших учасників, зокрема Дмитра та Кролік.

Хто покинув “МастерШеф-13”. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що МастерШеф — це одне з небагатьох українських шоу, які відновили трансляцію після 24 лютого. На деякий час вона була призупинена через відсутність спонсорів. Але продюсери швидко впоралися з поставленою для них задачею і змогли відновити показ.

Але у знімальному процесі відбулися зміни, які помітні неозброєним оком. Наприклад, усі учасники тепер розмовляють українською, тематика завжди так чи інакше зачіпає події в країні, а кулінари приймають нові виклики, набагато серйозніші, ніж раніше.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.