Образ репера, дует з Настею Каменських і втеча за кордон: як змінився Потап за роки музичної кар’єри

Знаменитий український репер та продюсер Потап наробив немало шуму у 2022-у, коли стало відомо про його втечу та небажання повертатися до України.

20 років тому Потап став справжнім відкриттям для українського шоу-бізнесу. Його пісні заполонили музичні чарти та телеканали, а про нього дізналися далеко за межами України. Фактично, його композиції слухали на всьому пострадянському просторі.

І доволі довго зіркова родина обходилися без скандалів. Колишня дружина продюсера Ірина Горова запевняла глядачів у тому, що Олексій — дуже вразлива та добра людина, яка не здатна на зраду у шлюбі. Лише через багато років з’ясувалося, що продюсерка скривила душею, адже на той момент вони вже не жили з Олексієм разом, а він крутив роман з Настею Каменських.

Як змінився Потап

Потап публічно показав, як просуває SWOIIA
 Як змінився Потап

Але 2022-го настала абсолютно нова ера в кар’єрі артиста. Стало відомо, що він забрав свою сім’ю та рушив до Іспанії у лютому. Чоловік запевняв, що зробив це через роботу, але пізніше з’явилася інформація, що свого сина він також намагався вивезти.

Після 24 лютого Потап не повертався до України півроку, і лише після грандіозної критики на його адресу зі сторони публіки все ж таки приїхав. Дивним чином в нього зіпсувалися стосунки з його другом Олексієм Завгороднім. Ірина Горова також уникає розмов про свого колишнього чоловіка, як і її підопічна Надя Дорофєєва.

Все частіше під публікаціями Олексія в коментарях з’являються критичні зауваження на рахунок якості його творчості. Втім, Потап активно відповідає. Поговорюють, що Настя Каменських виходить з під його впливу, і саме тому Олексій шукає нових виконавиць, з якими готовий працювати.

Каменських поділилася старими спогадами кохання з Потапом
Як змінився Потап

Так само Богдан Беспалов повідомляє, що Настя та Потап нібито розлучаються, і будуть розривати співпрацю. Але на даний момент подружжя взялося публікувати спільні знімки та нагадувати про те, що вони все ще разом.

Поговорюють, що Потапу більше не вдасться повторити свій минулий успіх, і його найгучніші дні слави далеко позаду. Але чи це так покаже лише час.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?