Не Кароль, не Каменських і точно не Огнєвіч: справжні прізвища зірок, про які більшість і не здогадується

Є багато причин, чому знаменитості не люблять розголошувати справжні імена та виступають під псевдонімами. Пропонуємо дізнатися, як записані у паспорті відомі українські зірки.

Артисти беруть собі псевдоніми з різних причин. Псевдоніми можуть створювати образ, який відповідає їхньому стилю, жанру або іміджу, що допомагає їм привернути увагу аудиторії. Деякі хочуть зберегти свою приватність або відокремити особисте життя від професійної діяльності. Псевдоніми можуть легше запам’ятовуватися або вимовлятися, що полегшує комунікацію з аудиторією та просування кар’єри. Загалом, це індивідуальне рішення кожного артиста.

Макс Барських

Справжнє ім’я співака – Микола Бортник. Своє сценічне ім’я чоловік вигадав під час участі у співочому проєкті “Фабрика зірок на Новому каналі. Такий вивір він зробив, щоб придати своєму образу яскравості.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Настя Каменських

З дитинства Настя відмовилася від справжнього прізвища Жмур. На вибір творчого ім’я вплинула мати артистки. Саме її прізвище зараз носить співачка. Лідія Каменських вважає, що артистка має мати милозвучне ім’я, щоб глядач швидко зміг його запам’ятати.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Злата Огнєвіч

Справжнє ім’я виконавиці – Інна Бордюг. Ще з дитинства не вподобала дане батьками ім’я. Вона хотіла щось яскраве, те що відповідатиме її внутрішньому станові. Щобільше, коли жінка балотувалася у народні депутати, вона змінила паспорт та офіційно стала Златою Огнєвіч.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Володимир Дантес

Переможець “Фабрики зарок” вирішив взяти псевдонім на початку своєї творчої кар’єри. Таке ім’я йому здалося біль милозвучне, ніж Вова Гудков. Та не тільки він не був у захваті від справжнього прізвища. Колишня дружина артиста Надя Дорофєєва не стала Гудковою, вона зізналася, що змінила б дівоче прізвище, якщо у паспорті Вови був би його псевдонім.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Тіна Кароль

Справжнє ім’я артистки Тетяна Ліберман. Проте, вона також змінила паспорт. Свого часу, через її псевдонім розгорнувся цілий скандал. Жінку звинувачували у крадіжці, адже якщо прочитати її ім’я та прізвище навпаки та прибрати літеру “Т”, вийде Ані Лорак. Проте, Тіна відкидає всі звинувачення та запевняє, що сценічне ім’я було вигадано її командою.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Схожі статті

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.