Вдало вийшли заміж: Ассія Ахат, Камалія та Онуфрійчук – відомі українки, які зустріли принца на білому коні

Ці красуні не тільки змогли побудувати успішну, а й знайшли щире кохання. Та не просте, доля підкинула їм справжніх принців, які подарували жінкам казкове життя.

Камалія та Мохаммад Захур

У 2003 році пакистанський мільйонер Захур зміг хитрістю заманити жінку до шлюбу. Проте, судячи з того, що вони щасливо прожили разом 20 років, вона не була проти. У шлюбі співачка народила двох прекрасних дівчат-двійняшок – Арабеллу та Мірабелу.

Камалія показала свого чоловіка-мільйонера
Камалія показала свого чоловіка-мільйонера

Справжнім шоком для шанувальників зірки стала новина про розлучення подружжя. Змінами в особистому житті поділилася Камалія минулого року. Попри розлучення, колишні часто спілкуються та підтримують теплі стосунки заради спільних дітей.

Ассія Ахат та Ігор Баленко

Відома скрипачка Ассія Ахат стала найпопулярнішою українкою у своїй діяльності. Її спів і виступи на електроскрипці знайшли відгук у серцях шанувальників. Більш того, музикантка має звання народної артистки України.

Ассія Ахат показала свого чоловіка-мільйонера
Ассія Ахат показала свого чоловіка-мільйонера

Така жінка знайшла для себе підходящого чоловіка. Обранцем Ассії став Ігор Баленко, власник мережі магазинів “Фуршет”. Щоправда, бізнес збанкрутував, а зараз чоловік є депутатом Київської міської ради.

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Українська телеведуча відхопила собі казахського мільйонера. Пара познайомилася у 2018 році, під час відвідин Іспанії. Вони довго спілкувалися та намагалися щонайбільше часу проводити разом. За три роки вони відгуляли гучне весілля на Мальдівах, після чого розписалися в Україні.

Іванна Онуфрійчук показала свого чоловіка-мільйонера
Іванна Онуфрійчук показала свого чоловіка-мільйонера

Наразі подружжя проживає у Швейцарії, де і розташовані компанії мільйонера. Іванна активно веде соціальні мережі, де висвітлює війну на Батьківщині та підтримує українців. Вона є засновницею благодійного фонду, який допомагає біженцям у конфедерації.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?