Відомий український актор Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді: усі навколо пари заплакали

Знаменитий український актор та телеведучий Богдан Юсипчук зробив пропозицію руки і серця своїй коханій у Таїланді. Усі деталі події в статті.

3 роки тому Богдан Юсипчук та Юлія Бельченко наробили чимало шуму в мережі, раптово зігравши весілля в усіх на очах. Пара побралася на розкішному майданчику на одній із київських висоток.

Колишній чоловік Юлі Зайки Богдан Юсипчук натякнув на поповнення
Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді

І доволі довго вони грали закохану пару, допоки не прийшов час розсекретити, що саме сталося. Публіка була розлючена, адже потім стало відомо, що Богдан та Юлія насправді не одружилися, а просто взяли участь у рекламній компанії, яка наробила чимало шуму і перетворилася на справжній скандал.

Актору та блогерці висунули звинувачення у тому, що вони не поважають свою публіку та обманюють її на рівному місці для того, щоб зробити більші обсяги переглядів. І Юлія і Богдан реагували на критику жорстко, і заповняли, що в цьому нічого такого немає.

Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді

Богдан Юсипчук показав свою дівчину Вероніку
Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді

Але в цей раз, судячи з усього Богдан має набагато серйозніші наміри, адже нещодавно опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі своїх заручин. Чоловік зробив пропозицію коханій.

Освідчення відбулося у Таїланді, де наразі Юсипчук перебуває з коханою та батьками. Пара якраз позувала для фото, як раптом Богдан опустився на одне коліно і запропонував Вероніці стати його дружиною. Вражена дівчина розплакалася і навіть сказала, що думала, що цього вже ніколи не станеться.

Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді

Рідні, які оточували молодих людей у найважливіший для них момент не змогли стримати емоції та заплакали разом з парою.

На даний момент поки що невідомо, коли планується весілля, де саме, і чи взагалі буде Богдан повертатися додому. Нагадуємо, що після 24 лютого актор виїхав за кордон і з тих пір не повертався на батьківщину.

Чоловік успішно працював у різних країнах і зізнався, що доволі комфортно влаштувався.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.