Відомий український актор Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді: усі навколо пари заплакали

Знаменитий український актор та телеведучий Богдан Юсипчук зробив пропозицію руки і серця своїй коханій у Таїланді. Усі деталі події в статті.

3 роки тому Богдан Юсипчук та Юлія Бельченко наробили чимало шуму в мережі, раптово зігравши весілля в усіх на очах. Пара побралася на розкішному майданчику на одній із київських висоток.

Колишній чоловік Юлі Зайки Богдан Юсипчук натякнув на поповнення
Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді

І доволі довго вони грали закохану пару, допоки не прийшов час розсекретити, що саме сталося. Публіка була розлючена, адже потім стало відомо, що Богдан та Юлія насправді не одружилися, а просто взяли участь у рекламній компанії, яка наробила чимало шуму і перетворилася на справжній скандал.

Актору та блогерці висунули звинувачення у тому, що вони не поважають свою публіку та обманюють її на рівному місці для того, щоб зробити більші обсяги переглядів. І Юлія і Богдан реагували на критику жорстко, і заповняли, що в цьому нічого такого немає.

Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді

Богдан Юсипчук показав свою дівчину Вероніку
Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді

Але в цей раз, судячи з усього Богдан має набагато серйозніші наміри, адже нещодавно опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі своїх заручин. Чоловік зробив пропозицію коханій.

Освідчення відбулося у Таїланді, де наразі Юсипчук перебуває з коханою та батьками. Пара якраз позувала для фото, як раптом Богдан опустився на одне коліно і запропонував Вероніці стати його дружиною. Вражена дівчина розплакалася і навіть сказала, що думала, що цього вже ніколи не станеться.

Богдан Юсипчук освідчився своїй коханій у Таїланді

Рідні, які оточували молодих людей у найважливіший для них момент не змогли стримати емоції та заплакали разом з парою.

На даний момент поки що невідомо, коли планується весілля, де саме, і чи взагалі буде Богдан повертатися додому. Нагадуємо, що після 24 лютого актор виїхав за кордон і з тих пір не повертався на батьківщину.

Чоловік успішно працював у різних країнах і зізнався, що доволі комфортно влаштувався.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?