“Змінилося все”. Олена Омаргалієва розповіла про розставання з чоловіком Тамерланом та життя в Польщі

Знаменита українська співачка Олена Омаргалієва вперше розповіла про те, як почувається у розлуці зі своїм чоловіком Тамерланом і що змінилося в їхніх стосунках.

Зіркове подружжя так само, як і їхні співвітчизники опинилося перед складним вибором: залишитися на батьківщині, продовжувати жити як раніше, або роз’їжджатися заради безпеки. Як відомо, велика кількість українських сімей прийняли рішення на рахунок розлуки.

Жінки позабирали дітей та рушили закордон, а чоловіки залишилися вдома. Втім, навіть серед зірок знайшлися і ті, хто не зміг покинути кохану людину і зробив вибір не на користь безпеки, а на користь любові. Наприклад, багатодітна матір Христина Решетнік разом з дітьми евакуювалася до Івано-Франківська, після чого повернулася до Києва.

Так само Лілія Ребрик та її чоловік-хореограф не змогли виїхати і залишилися у батьків. Втім, Олена Омагалієва та Тамерлан зробили інший вибір.

Олена Омаргалієва розповіла про стосунки з чоловіком Тамерланом

Олена Омаргалієва розповіла про стосунки з чоловіком Тамерланом

Так, нещодавно співачка дала ексклюзивний коментар для платформи РБК, в якому вперше розповіла про те, що зараз вони з чоловіком знаходяться на відстані, але ця розлука, хоча і змінила їхні стосунки кардинально, але здебільшого повпливала позитивно.

“Ми не спілкувалися з чоловіком перед від’їздом, на це справді не було часу. Тамерлан зробив усе, що мав зробити справжній чоловік: він організував нам із сином безпечне місце, а сам повернувся захищати рідне місто, рідну країну. Я їм дуже пишаюся”

Так, на даний момент чоловік робить усе необхідне для того, щоб захистити свою батьківщину, і в цьому питанні він до єднався до переліку знаменитостей, які закрили очі на втрату власних доходів, припинили гастролювати, займатися творчістю, і повністю сконцентрував свої сили на боротьбі.

Олена тим часом чекала на нього в Польщі. Але пізніше вона прийняла рішення повернутися разом з сином.

Олена Омаргалієва розповіла про стосунки з чоловіком Тамерланом

“Я виїжджала за кордон, знаючи, що обов’язково повернуся. Я дуже люблю Україну. Тут мій дім, мої рідні, друзі, робота, шанувальники. Для мене це найважливіше. Повертатися мені було неважко”

Схожі статті

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.