“Хотіла б попросити вибачення”: Соловій зізналася, що не спілкується з Жаданом, і розповіла, хто її коханий

Знаменита українська співачка Христина Соловій дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх стосунків з Сергієм Жаданом та розповіла про нові стосунки.

Ще 2 роки тому в мережі активно пліткували про те, що Христина Соловій, імовірно, стала коханкою поета Сергія Жадана. Підозри почали підтверджуватися, коли письменник подав на розлучення зі своєю дружиною. Тим часом в пресі почали з’являтися фотографії пари під час прогулянки, на які вони трималися за руку. Це нібито свідчило про їхній роман.

Але обидва навідріз не хотіли коментувати своє особисте життя, і декілька разів спростовували новини про кохання між ними.

Христина Соловій розповіла про своє особисте життя

Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття
Христина Соловій розповіла про своє особисте життя

Нещодавно Христина Соловій дала дуже неочікуване інтерв’ю, в якому зізналася, що дійсно була коханкою письменника, але в якийсь момент зрозуміла, що кохає іншого, а тому зрадила йому.

Зараз екс-пара не разом. У житті Христини з’явився новий чоловік. А Сергій тим часом відмовчується та не дає жодних коментарів на цей рахунок. Його сім’я зруйнована, а кохана жінка обрала іншого.

А в своєму новому коментарі Христина також зізналася, що свого часу була закохана і у Вакарчука. Співачка заявила, що хотіла б попросити в нього вибачення.

“Я справді не спілкуюсь зі Святославом і це не за моєї ініціативи. Ну з Жаданом теж уже не спілкуюсь. Мені було важливо публічно, щоб припинилися ці розмови про мої відносини з Жаданом, тому що вони закінчились. В мене інші стосунки.  На початку, мені здається, що я була в нього закохана. Це більше, не як в чоловіка, а як в особистість”

Цікаво, що особистість свого нового коханого Христина Соловій поки що не розкриває. І цілком імовірно, що цього не станеться взагалі, адже співачка, як і її колишній наставник завжди ставилася до приватності з особливим трепетом і зайвий раз не спілкувалася з пресою на рахунок особистого життя.

Можна сказати, що Сергій Жадан у цій темі стан став прицидентом, і тільки тому, що сам — публічна людина і приковує погляди.

Нагадуємо, що Святослав Вакарчук ніяк не відреагував на останні інтерв’ю Христини, в яких вона розповіла правду про себе.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.