Камалія показала помітно підрослих доньок-красунь, яких забрала з Англії: це Арабелла та Мірабелла Захур

Співачка Камалія забрала своїх дочок від пакистанського мільярдера та привезла до України. Як змінилися дівчатка за кілька місяців?

Ще на початку війни в Україні, 2022 року, родина Камалії у складі її чоловіка Мохаммада Захура, мами Інни Шмаренкової та двох доньок-двійнят Аребелли та Мірбелли виїхали до Великобританії, де оселилися в одному з Лондонських будинків пакистанського бізнесмена. Поки артистка разом із чоловіком займалася благодійністю та збирала кошти на допомогу переселенців, її дочки вступили до однієї з британських шкіл, де продовжили своє навчання.

Камалія з чоловіком-мільярдером та дочками
Камалія з чоловіком-мільярдером та дочками

Через деякий час в Україну повернулася мама артистки, потім приїхала сама Камалія і несподівано повідомила, що після 20 років шлюбу вирішила розлучитися з пакистанським мільярдером. У коментарі співачка наголосила, що вважає Мохаммада чудовим батьком і що збирається підтримувати з ним зв’язок заради спільних творчих проектів та дочок.

Камалія з дочками
Камалія з дочками

З того часу Арабелла та Мірабелла живуть на два дома – у Лондоні разом із батьком, а у вільний від навчання час на канікулах приїжджають до мами.

Так, напередодні Камалія повідомила, що її дочки знову приїхали до України. У своєму мікроблозі артистка оприлюднила фотографію, на якій позувала разом з Арабеллою та Мірабелою.

“Моє серце наповнюється невимовною радістю та теплотою, адже мої улюблені ангелочки, Мірабелла та Арабелла, приїхали до мене до Києва!”, – написала Камалія.

Дивлячись на фотографію, можна помітити, наскільки подорослішали дівчатка. Вони так само як і мама, стали справжніми красунями.

У коментарі артистка ще зазначила, що кожна мить, проведена з дітьми, – це для неї скарб, який вона зберігатимуть в глибині свого серця. Також співачка зізналася, що пишається дочками і що вони є “смислом її життя”. Зазначимо, що пост дуже зворушив шанувальників артистки.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.