Оля Полякова неочікувано відповіла на закиди Міцкевича з “МастерШеф” про їхні стосунки: “Побрехеньки”

Ексучасник проєкту "МастерШеф" Владислав Міцкевич оприлюднив пікантні знімки та породив чутки про роман зі співачкою Олею Поляковою. Як на скандальні витівки блогера відреагувала зірка?

Днями Мережу сколихнув черговий зірковий скандал. Ведучий та ексучасних кулінарного реаліті-шоу “МастерШеф” Владислав Міцкевич неочікувано заявив, що мав стосунки зі співачкою Олею Поляковою. Свої слова блогер підкріпив кадрами поцілунків та обіймів із артисткою. Проте зранку наступного для Міцкевич видалив фото та відеоматеріали з гучними заявами.

Згодом чоловік записав Insta-storie, в якому виправдав свою поведінку надмірним вживанням алкоголю.

“В мене просто зірвало дах. Наговорив наклепів і брехні”, – прокоментував Владислав.

Блогер пояснив, що протягом тривалого часу співпрацював із Поляковою. Однак між партнерами виник серйозний фінансовий конфлікт, тож Владислав і до сьогодні не може забути про непорозуміння зі співачкою.

“Просто не розумію, що я цим хотів добитися… Чи хайпанути, чи зробити проблеми для Олі, я не розумію”, – додав Міцкевич.

Оля Полякова розповіла правду про таємний роман з Міцкевичем
Оля Полякова розповіла правду про таємний роман з Міцкевичем

Коментар Полякової

Протягом двох днів артистка утримувалась від будь-яких коментарів, однак згодом все ж висловилась про закиди Міцкевича. У своєму фотоблозі в Instagram Оля Полякова проводила спільний етер зі своєю донькою Марією. Глядачів неабияк цікавили нещодавні чутки про роман із Міцкевичем, тож співачка вирішила не уникати запитань, а внесла ясність у ситуацію.

За словами Полякової, витівки блогера були нічим іншим, як піар та помста за невдалу співпрацю. Також співачка додала, що Міцкевич працював із нею над спільним проєктом, але невдовзі був звільнений.

“Він требував гроші, шантажував нас, а потім зробив те, що зробив. Звільнений він був через вживання алкоголю та наркотичних препаратів”, – пояснила артистка.

Також Полякова прокоментувала й пікантні фото. За словами співачки, такі знімки в неї є із багатьма друзями, а ось якби Міцкевич мав у своєму архіві щось, дійсно, інтимне – неодмінно поділився б цим із аудиторією.

Оля Полякова розповіла правду про таємний роман з Міцкевичем
Оля Полякова розповіла правду про таємний роман з Міцкевичем

Схожі статті

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.