Після розриву з Жаданом: Христина Соловій вперше розповіла про нового коханого, на якого проміняла поета

Знаменита українська співачка Христина Соловій місяцями приховувала правду про свій роман з Сергієм Жаданом, і лише після розриву зізналася, що між ними відбувалося.

Вперше про роман між Христиною Соловій та Сергієм Жаданом заговорили після виходу кліпу співачки, в якому вони досить довго цілувалися. А відеоряд був присвячений такому собі мезальянсу, і складалося враження, що натхнення для його створення прийшло з реального життя.

Христина Соловій розповіла про нового коханого

Христина Соловій розповіла про своє особисте життя
Христина Соловій розповіла про нового коханого

Досить довго обидва заперечували роман, а пізніше просто відмовлялися коментувати новини на рахунок нього. І лише нещодавно Христина все ж таки зізналася у своєму інтерв’ю, що насправді була коханкою письменника. Прозвучала дана заява вперше у розмові співачки з Машею Єфросиніною.

Однак зірка також заявила, що це було помилкою, і вона досить скоро зрозуміла, що кохає іншого, через що і відбулося розставання з поетом. Тим часом Сергій Жадан розлучився зі своєю дружиною. Розсекречувати особистість нового бойфренда Христина відмовилася, але нещодавно розповіла деякі деталі про нього.

Так в одному інтерв’ю артистка зізнавалася, що новий коханий старший за неї на 11 років. Проте ім’я його вона не називає, але вперше сказала, чим він займається.

“Я нічого вам не розкажу. Він військовослужбовець”, – відповіла дівчина в програмі “33 запитання від Люкс ФМ”.

Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття
Христина Соловій розповіла про нового коханого

Так само Христина не розповідає, де вони познайомилися, як саме відбувався розвиток стосунків і які плани вона має на них. Окрім вище перерахованого Христина визнала, що з мамою коханого не познайомила.

Але це досить просто пояснюється, і не не серйозним ставленням хрестини до стосунків. Соловій зізналася, що виявляється знайомила матір з усіма своїми обранцями, і в якийсь момент жінка просто втомилася від цього. А тому з Сергієм Жаданом знайомитися навіть не хотіла. Зараз співачка впевнена, що буде знайомити матір з обранцем безпосередньо перед весіллям.

Примітно, що Христина постійно викладає фотографії з захисниками, тому серед них можливо і є її бойфренд.

Схожі статті

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.