“Я єдиний годувальник у своїй сім’ї”: екс-холостяк Нікіта Добринін чесно відповів, чому відсиджується вдома

3 роки тому Нікіта Добринін потрапив у гучний скандал через те, що був готовий працювати на українському телебаченні, і лише попередня реакція публіки вберегла його від цього вчинку.

Зараз Нікіта звичайно повністю має проукраїнську позицію, і навіть не згадує про те, що колись був готовий поїхати до Москви. На той момент в нього була красуня дружина, яка чекала на малюка. Звісно, пара не знала про те, що на них чекає. А попереду були складні часи в країні та розлучення.

З маленьким сином Левом від Нікіти Даша Квіткова поїхала закордон, де перебувала деякий час в безпеці. Але пізніше було прийнято рішення повернутися.

Нікіта Добринін відповів, чому не йде служити та захищати Україну

Нікіта Добринін розповів про нову загадкову обраницю
Нікіта Добринін відповів, чому не йде служити та захищати Україну

За цей час, судячи з усього, відбулося багато чого, адже невдовзі Даша та Нікіта повідомили, що розлучаються, і продовжують спілкуватися лише заради спільного сина, який дуже маленький і має потребу у цілій та щасливій сім’ї.

На той час Нікіта вже почав займатися волонтерством, адже у перші місяці захищав свою Україну у лавах ТРО.

І лише нещодавно Нікіта дав публічне зізнання на рахунок того, чому не йде захищати свою країну, і замість цього продовжує перебувати вдома, працювати, і жити звичним життям. За словами Добриніна, він перш за все піклується про свою сім’ю.

“Я абсолютно впевнений в своїй позиції і я знаю, чим я займаюся. Тому з будь-якими закидами конкретно на мою адресу мені не складно. Я розумію, що я один годувальник в своїй родині в своїх батьків, я допомагаю своїм друзям, брату, який на передовій, тобто я усвідомлюю, що без мене їм буде складніше”, – розповів Добринін у програмі “У ліжку”.

Нагадуємо, що окрім колишньої дружини та маленького сина у Нікіти нібито з’явилася нова кохана, однак ведучий не розповідає про те, що відбувається в його житті після розлучення. Цілком можливо, що преса роздула із маленької інтрижки справжньою сенсацію, і ніякої коханої насправді немає.

Тим часом Даша також засвітилася у компанії чоловіка, з яким їй почали прописувати роман. Сталося це під час ДТП, яке було зроблено за провини блогерки.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.