Учасник “МастерШеф 13” Дмитрейшн Чикало засвітився в обіймах зірки “Від пацанки до панянки” Галі Полудневич

Дмитро Чикало та Галя Полудневич продовжують тішити шанувальників спільними знімками. Блогери не приховують своїх теплих почуттів одне до одного, тож підписники вже підозрюють пару у романі.

Учасник 13 сезону кулінарного реаліті-шоу “МастерШеф” Дмитро Чикало активно веде особистий блог у Instagram. Чоловік знімає розважальний контент та час від часу ділиться з аудиторією новими рецептами. Наразі фотоблог Дмитра налічує понад 140 тисяч підписників.

У профілі Чикало можна знайти й знімки з переможницею проєкту “Від пацанки до панянки” Галею Полудневич. Блогери неодноразово працювали над спільними проєктами та брали участь у зніманнях музичного кліпу “Маргарита” співачки Гелі Зозулі.

Однак Чикало та Полудневич об’єднує не лише творча співпраця. У своїх дописах Дмитро наголошував, що Галя є його хорошою подругою. У спільних відеороликах зірки висловлюють почуття одне до одного, однак коментарі свідчать про те, що декотрі шанувальники вже мають сумніви щодо жартівливості їхніх слів.

Учасник МастерШеф-13 видав свої почуття до Галини Полудневич
Учасник МастерШеф-13 видав свої почуття до Галини Полудневич

Останнім часом Полудневич та Чикало все частіше публікують світлини в обіймах одне одного та підігрівають чутки про їхній роман. Днями зірки спантеличили аудиторію новим записом. У відео блогери заявили, що їхня дружба почала набирати нових обертів. Однак тримати інтригу довго Дмитро та Галя не стали, в кінці Чикало зізнався, що переїздить до нової квартири, тож із Полудневич вони “вже майже сусіди”. Підписники продовжують залишати свої коментарі зі здогадками:

“Ніби і дружба, і на симпатію щось схоже”

“Я одна чекала що вони скажуть що вони разом? Дмитрейшн успіхів!)”

“Я думала що скажете що ви пара”

“Не пара вони. Це на публіку все. Награно”

“Обожнюю вас, ви просто шикарні, ви дійсно так підходите одне одному, а характери ну то взагалі супер”

Схожі статті