Вадим Буряковський відреагував на стосунки дружини Олі Полякової з 33-річним Владом Міцкевичем: “Як завжди”

Днями стало відомо, що Оля Полякова нібито перебувала у романі з Владом Міцкевичем, однак дана заява досі піддається сумнівам, так як співачка заперечує стосунки.

Так, шеф-кухарю вдалося дійсно здивувати українську публіку, яка давно не чула подібних скандалів. Серед ночі на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка кадрів, за допомогою яких він намагався довести, що не просто мав роман з Олею Поляковою, але і навіть жив разом з нею. Сенс скандалу полягає в тому, що офіційно Оля Полякова заміжня за Вадимом Буряковським.

Вадим Буряковський відреагував на стосунки дружини Олі Полякової з 33-річним Владом Міцкевичем

Вадим Буряковський відреагував на стосунки дружини Олі Полякової з 33-річним Владом Міцкевичем

Вже на ранок усі кадри з блогу Влада зникли, а Оля заявила, що нібито таким чином Міцкевич її просто шантажував, і ніяких стосунків не було.

Примітно, що до коментарів приєднався і чоловік зірки Вадим Буряковський. Днями співачка вийшла в прямий етер в інстаграмі, де поспілкувалася з підписниками. З огляду на “злив” фото виконавиці й кухаря, фанів дуже цікавили подробиці цього інциденту. Наприкінці етеру за кадром з’явився Вадим Буряковський, тож Ольга запитала в чоловіка: “Міцкевичу ноги будемо відривати?”.

“Як завжди”, – жартома відповів бізнесмен.

Примітно, що раніше Оля Полякова розповідала про бажання розлучитися з бізнесменом. Однак зізнавалася, що так і не прийняла це рішення через небажання розлучатися.

Після повернення Олі Полякова є з Європи у 2022-у також з’являлася новина про те, що співачка нібито розлучається з підприємцем, але врешті-решт артистка заперечила цю новину, давши офіційний коментар, в якому заявила, що знає, хто розпускає дані чутки.

При цьому зірка попросила публічно усіх, хто пише про її розлучення припинити це робити. Але у своїх зі знаннях Оля Полякова ніколи не розповідала про романи на стороні, хоча плітки про це також з’являлися в пресі. Але жодна з них не була підтверджена.

Що насправді відбувалося між Олею Поляковою та Владом напевно залишиться загадкою для шанувальників, хоча у коментарях можна помітити, що здебільшого користувачі співачці не вірять.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.