31-річна Христина Соловій зізналася, що пізнала “любощі й пестощі” у 14 років: “Я досить рано розвинулася”

Після серії гучних інтерв'ю співачка Христина Соловій відповіла на кілька дуже особистих питань, зокрема про перші серйозні стосунки.

Останнім часом українська співачка Христина Соловій роздає багато інтерв’ю, де відповідає на найнезручніші для себе питання. Зокрема нещодавно артистка вперше зізналася про роман зі старшим на 18 років відомим музикантом та поетом Сергієм Жаданом. У розмові з Машею Єфросиніно 31-річна співачка розповіла, що стосунки з її ініціативи було завершено і зараз має новий роман.

31-річна Христина Солова зізналася, у скільки років вона стала жінкою
31-річна Христина Солова зізналася, у скільки років вона стала жінкою
Після серії гучних заяв, знаменитість позвали на “Люкс ФМ”, де їй поставили 33 різні питання, зокрема дуже особисті. Так, у програмі співачка вперше розповіла про свій досвід близьких стосунків із чоловіком.
31-річна Христина Солова зізналася, у скільки років вона стала жінкою
31-річна Христина Солова зізналася, у скільки років вона стала жінкою
Як з’ясувалося, незважаючи на “релігійне виховання”, мама Христини намагалася розповісти дочці, як треба поводитися з представниками протилежної статі. За словами артистки, вона скептично ставилася до бесід і завжди бентежилася, проте це не завадило дівчинці пізнати “любощі й пестощі” у 14 років.
Христина Соловій з мамою
Христина Соловій з мамою
Як зізнається Соловій, свого “першого разу” вона просто не приїхала додому ночувати. Сказала мамі, що “затрималася на репетиторстві”.

“Щось там набрехала …”, – згадує Христина.

До речі, мама Соловій про все одразу здогадалася і цього дня поставила дочці лише одне запитання:

“У тебе щось серйозне сталося в житті?”

Нагадаємо, що раніше в інтерв’ю співачка розповідала, що перші стосунки у неї були ще у школі (у 8 класі). Незважаючи на те, що хлопець уже тоді зустрічався з іншою дівчиною,  Соловій це не зупинило. Ранній любовний роман тривав кілька років, поки Христина не закінчила школу.

31-річна Христина Солова зізналася, у скільки років вона стала жінкою
31-річна Христина Солова зізналася, у скільки років вона стала жінкою

Вже пізніше співачка мала багато стосунків. Кожного нового обранця Соловій обов’язково знайомила з мамою, проте рано чи пізно жінка просто втомилася від низки чоловіків і попросила дочку більше не дати цього. Виняток становить лише той, за кого Соловій збирається заміж.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.