38-річний Монатік кардинально змінив імідж і несподівано став блондином: як виглядає співак у новому образі

Український співак Дмитро Монатик у свій День народження вразив шанувальників кардинальними змінами у зовнішності. З чим пов'язана зміна іміджу?

Учора, 1 квітня, свій День народження відзначав один із найпопулярніших співаків України Дмитро Монатік. Артисту виповнилося 38 років. З ранку зірка прийняла привітання від сім’ї – дружини Ірини та двох чарівних синів – Платона та Данила, які піднесли імениннику святковий торт, а потім вирушив до студії програми “Сніданок з 1+1”, де разом із ведучими – Людмилою Барбір та Русланом Сенічкіним приймав привітання від шанувальників та численних колег.

У студії каналу Дмитро Монатік з’явився у дуже несподіваному образі. Стрижка залишилася незмінною, а ось волосся артиста було пофарбоване в блонд, а борода, як і раніше, залишилася темною.

Монатік кардинально змінив імідж і несподівано став блондином
Монатік кардинально змінив імідж і несподівано став блондином

На питання провідних, з чим пов’язані такі кардинальні зміни у зовнішності, Монатік жартома відповів, що таким чином у нього проявляється “криза середнього віку”. Але якщо серйозно, то новий імідж MONATIK пов’язаний зі зйомками кліпу з відомою українською кліпмейкеркою, дизайнеркою і стилісткою, яка працювала з багатьма відомими світовими зірками Танею Муіньо.

Монатік кардинально змінив імідж і несподівано став блондином
Монатік кардинально змінив імідж і несподівано став блондином

“Скоро все побачите”, – заінтригував Дмитро.

На тлі кардинальних змін у зовнішності Монатіка ведучі вирішили згадати його першу появу на каналі 1+1 у 2013 році. Руслан Сенічкін продемонстрував навіть фото. Реакція Дмитра була дуже зворушлива.

Монатік кардинально змінив імідж і несподівано став блондином
Монатік кардинально змінив імідж і несподівано став блондином

У розмові з ведучими Дмитро також зазначив, що досі не може повірити, що йому вже виповнилося 38 років. Він, як і раніше, почувається на 26-28. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.