“Не можу собі це дозволити”: Приходько перевезла своїх 3 дітей із заміського будинку і відповіла чому

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько забрала своїх трьох дітей з розкішного будинку під Києвом та розповіла, чому пішла на цей крок.

Знаменита співачка Анастасія Приходько після 24 лютого одразу ж почала активно висловлюватися на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на рахунок своїх колег, а також поведінки російських артистів. І це при тому, що свого часу Настя сама представляла російську федерацію на Євробаченні.

Особливо від неї діставалося Потапу та Владу Ямі. Але варто відмітити, що деякі не мовчали і давали жорстку відповідь співачці, що переростало у справжні скандали.

Анастасія Приходько переїхала із заміського маєтку та розповіла чому

Анастасія Приходько написала: "О, Тіна прокинулася!"
Анастасія Приходько переїхала із заміського маєтку та розповіла чому

Сама ж Анастасія на даний момент являється багатодітною матір’ю. В неї троє маленьких дітей. Більше двох років тому вона ще жила з чоловіком у розкішному маєтку за містом. Співачка гостинно приймала у себе різних журналістів, які з інтересом знімали інтер’єр будинку.

Але зараз стало відомо, що виявляється він вже не служить домом для сім’ї. Анастасія та її діти були вимушені виїхати з нього через відсутність почуття безпеки.

“Вони перебувають в певному місці, вони в Києві, але не буду казати де. Постійно їздимо, сьогодні поїдемо самі додому, але дітки мають бути в безпечних місцях, бо зараз дуже сильно напружена ситуація. І працювати, і їздити в метро, й не спати – це складно”, – розповіла зірка у “ЖВЛ”.

Нагадуємо, що раніше Анастасія розповіла, що через стрес, який в неї був постійно на тлі подій в країні співачка набрала вагу. Зірка заявила, що буде намагатися повернути форму та сіла на жорстку дієту.

Користувачі люблять артистку саме за те, що вона чесно розповідає людям про те, через які труднощі проходять проходить, і це дозволяє підписникам відчути себе краще, так як вони знають, що зіштовхнулися з цими викликами та негараздами. Так само Приходько не приховує, що хоча і не евакуювалася з дітьми за кордон, все ж таки намагається максимально забезпечити їм комфорт та безпечне існування.

Схожі статті

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.