Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських і попросив її бути з ним попри все: “Не облиш мене”

Незважаючи на чутки про розлучення, Потап не перестає акцентувати увагу на його зв'язок з Каменською - то покаже їхнє спільне фото, то публічно до неї звернеться. А що Настя?

Ось уже понад рік не зрозуміло, що насправді відбувається в сім’ї Насті Каменських та Потапа. Багато хто вважає, що пара давно розлучилася, але з якихось невідомих причин не поспішає оголошувати про це публічно.

Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських
Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських

Наприклад, скандальний блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію, отриману з близького оточення співачки, розповів, що Каменських вже знайшла собі нового забезпеченого чоловіка, з яким живе в Іспанії, а Потап, нібито, “божеволіє” від близької подруги дружини – Анни Андрійчук. За словами журналіста, саме зв’язок з колишньою дружиною Позитива і став приводом розпаду пари.

Зазначимо, що самі артисти нічого не коментують. Мало того, Потап періодично натякає, що між ним і Настею ще е стосунки. Так, напередодні в мікроблозі продюсера вперше за довгий час з’явилася їхня спільна фотографія, де вони обоє позували на одній кухні. Судячи з усього, знімок був зроблений за кордоном, куди співачка виїхала напередодні.

Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських
Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських

А сьогодні репер публічно звернувся до дружини. У Instagram Олексій опублікував відео з нового кліпу Каменських та коротко написав “Не кидай мене!”.

Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських
Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських

У Мережі з’явилося багато коментарів, де писали захоплені слова про пісню та кліп, проте Настя пост чоловіка проігнорувала. Лише за кілька годин співачка оприлюднила відео, на якому постала у вбранні з нового кліпу.

“Тепер один із найулюбленіших образів – мій лук із відео на пісню “Не облиш мене” Як вам, до речі?”,- поцікавилася у шанувальників артистка і жодного слова про чоловіка.

Нагадаємо, що після виходу відео, де Богдан Беспалов розповідає про розлучення артистів, Настя Каменських несподівано опублікувала відео з їхнім весіллям Потапом і написала, що це “старі спогади про кохання”. Цікаво, що хотіла сказати цим артистка?

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".