Стрижка нірвана стала трендом весни 2024: Злата Огнєвіч показала, як легко її адаптувати під будь-який стиль

Стрижка "Нірвана" стрімко набирає популярності, наразі вона отримала статус тренду весни 2024. Зірки шоубізу демонструють зачіску на світських заходах. Злата Огнєвіч також вдалась до експериментів.

Стрижка “Нірвана” стала справжнім відкриттям у світі моди та краси цього весняного сезону. З технічного погляду, це довге каре, що сягає ключиць та має рвані краї. Однак головна перевага цієї стрижки полягає в її універсальності, що дає можливість експериментувати.

Безліч варіантів укладання та стайлінгу

Завдяки цьому, ви можете змінювати свій образ щодня та обирати різні варіації зачіски. За допомогою крабика або просто збираючи волосся в низький хвіст чи пучок, ви з легкістю можете створити стильний образ. Також волосся можна дуже по-різному вкладати: з об’ємом у стилі 80-х, повністю випрямити або накрутити локони. У будь-якому з цих випадків зачіска буде ефектною.

Не дивно, що ця стрижка знову на піку популярності, адже ще з кінця 90-х років вона завойовує серця модниць. Останнім часом зачіску почали обирати численні зірки та демонструвати її на світських заходах. Саме це і надало “Нірвані” титул тренду весни 2024 року.

Злата Огнєвіч зробила нову трендову стрижку на весну і показала результат
Злата Огнєвіч зробила нову трендову стрижку на весну і показала результат

Злата Огнєвіч із новою зачіскою

Відома українська співачка Злата Огнєвіч також не відстає від нових тенденцій. Нещодавно зірка кардинально змінила стиль та продемонструвала результат у Instagram.

Зірка зазначила, що певні обставини в особистому житті та творчості спонукають її до змін. Згодом Огнєвіч показала фото з салону краси “до” та “після”. На знімках можна побачити, що співачка повністю позбулась старого образу, а замість довгих локонів надала перевагу подовженому каре, що наразі стрімко набуває популярності.

Відтепер зірка експериментує із варіаціями зачіски та її вкладанням, а результат демонструє в особистому фотоблозі Instagram.

Злата Огнєвіч зробила нову трендову стрижку на весну і показала результат
Злата Огнєвіч зробила нову трендову стрижку на весну і показала результат

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?