Усього 2 ознаки чітко показали, що Тіна Кароль справді кохала Балана: зустріч з мамою, зізнання зі сцени

Вони могли б бути красивою парою, але не склалося. У Мережі з'явилися підтвердження, що між Тіною Кароль та Даном Баланом були трепетні почуття.

Вперше про роман між українською співачкою Тіною Кароль та молдавським виконавцем Даном Баланом заговорити у 2020 році, коли пара брала участь як зіркові тренери на шоу “Голос”. Масла у вогонь підливали самі артисти, які постійно демонстрували ніжні почуття один одному. Спочатку несміливо, а потім не приховуючи.

Тіна Кароль видала свої справжні стосунки з Даном Баланом
Тіна Кароль видала свої справжні стосунки з Даном Баланом

Кульмінацією став несподіваний приїзд мами Балана, яка, за задумом організаторів, мала нарешті познайомитися з потенційною невісткою. До речи, для Тіни та Дана це стало справжнім сюрпризом. Тим більше що Людмила вийшла на сцену не просто так, а з піснею, яку традиційно виконують на весіллях.

Тіна Кароль видала свої справжні стосунки з Даном Баланом
Тіна Кароль видала свої справжні стосунки з Даном Баланом

Знайомство Кароль з мамою “коханого” не залишило сумнівів у шанувальників пари, що між ними все ж таки є почуття.

Другий факт, який говорив про кохання Тіни до молдавського співака стала поява Людмили Балан на її концерті у Молдавії у 2023 році. Українська співачка звернулася до неї зі сцени та сказала, що Дан “найкращий чоловік у світі”, а потім додала – “після сина…”.

Тіна Кароль видала свої справжні стосунки з Даном Баланом
Тіна Кароль видала свої справжні стосунки з Даном Баланом

“Мама Люда, мама Дана Балана сьогодні у залі. Людмило, ви гарна, надихаюча. Ви народили красеня – благородного, чесного, браво”, – сказала співачка.

А після того, як Людмила підійшла до сцени, щоб вручити Тіні букет квітів, артистка опустилася навколішки і ніжно обійняла її. У Мережі ще довго обговорювали, як Кароль і мати Дана Балана ніжно трималися за руки і щось говорили одна одній. Після цього в Мережі знову заговорили про роман Дана та Тіни.

Нагадаємо, що офіційно, після смерті чоловіка Євгена Огіра, Тіна Кароль не була помічена у зв’язках із чоловіками. Єдиний роман, про який усі говорили був із Даном Баланом. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?