“Спонсор моїх рожевих щічок”: що відомо про нового друга Соломії Вітвіцької – подробиці скандального роману

Ведуча Соломія Вітвіцька після новин про новий роман показала шанувальникам ще одного свого друга, з яким регулярно зустрічається у спортивному залі.

Нещодавно зірка новин на 1+1 Соломія Вітвіцька представила шанувальникам свого нового коханого, а сьогодні, 3 квітня, показала “спонсора своїх рум’яних щічок” та познайомила зі своїм тренером Олександром Жуком, з яким регулярно займається у залі. Зважаючи на все, кадр було зроблено після тренування. Соломія виглядає трохи стомленою, але дуже щасливою.

Соломія Вітвіцька показала свого нового друга, про якого ще не знали
Соломія Вітвіцька показала свого нового друга, про якого ще не знали

Що відомо про тренера Соломії Вітвіцької? Судячи з фото в Instagram, більшу частину часу чоловік проводить у спортивному залі. У нього є молода красива дружина та син-підліток.

Соломія Вітвіцька показала свого нового друга, про якого ще не знали
Соломія Вітвіцька показала свого нового друга, про якого ще не знали

Інформації небагато, зате про нового коханого Вітвіцької, докладно розповів скандальний блогер Богдан Беспалов. У своїй програмі, де він розкриває всі таємниці українських зірок, ще задовго до того, як Соломія офіційно представила шанувальникам свого нового коханого, журналіст, посилаючись на свої джерела, розповів, що ведуча крутить роман із одруженим чоловіком, у якого є офіційна дружина та діти. Начебто Соломія була близькою подругою сім’ї і поки дружина перебувала за кордоном, стала з ним зустрічатися.

Богдан Беспалов

Пізніше стало відомо, що коханого Вітвіцької звуть Олексій Сітайло. Наразі чоловік перебуває у лавах ЗСУ, а до війни обіймав посаду голови Середино-Будського районного суду в Сумській області.

Що відомо про нового обранця Соломії Вітвицької - блогер розкрив неприємні деталі любовного роману зірки

В одному зі своїх інтерв’ю у грудні 2023 року виданню censor.net Олексій Сітайло дыйсно розповідав, що на початку війни вивіз усю свою родину до Словаччини.

Соломія Вітвіцька показала свого нового коханого
Соломія Вітвіцька показала свого нового коханого

Зазначимо, що після виходу програми Беспалова про новий роман зірки 1+1 з одруженим чоловіком, багато шанувальників Вітвицької почали звинувачувати його в брехні. Однак через час Соломія все сама підтвердила. Упродовж свого викриття Беспалов зазначив, що Вітвіцька, коли представила своїм шанувальникам коханого, свідомо промовчала про деталі їхнього знайомства.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?