“Я – приклад”. Ксенія Мішина, яка практикує голодування, зізналася, чи привчає сина до такого образу життя

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина зачарувала своїх співвітчизників одразу, як тільки потрапила на екрани, адже окрім таланту вона може похизуватися неймовірною вродою.

І досить примітно, що Ксенія ніколи не говорить про те, що така краса дісталося їй від Бога чи природи. Артистка багато працює над собою, і завжди це підкреслює. Мовляв, це результат регулярної роботи.

І безумовно, він дуже помітний. У Ксенії неймовірної якості шкіра, гладенька, блискуча та з рівним тоном. У зірки дуже якісне волосся. Макіяж завжди мінімальний, але вигідно підкреслює її риси обличчя. Так само фігура зірки залишає лише захоплені погляди.

Ксенія Мішина розповіла, чи привчає сина до здорового харчування

Ксенія Мішина публічно натякнула на нові стосунки
Ксенія Мішина розповіла, чи привчає сина до здорового харчування

Варто відмітити, що до фігури Ксенія взагалі ставиться ще більш прискіпливіше. Рік тому вона зізналася, що набрала через стрес 10 кілограмів, після чого почала сильно переживати. Зірка взялася за себе, працювала з тренером, багато качалася, і в результаті отримала настільки красиву фігуру, що це наробила чимало шуму в інтернеті.

А от про її любов до духовних практик, медитації, голодування знають усі. Ще в стосунках з Олександром Еллертом Ксенія говорила про свою захопленість питаннями здоров’я. Їй навіть вдалося переманити на свою сторону бойфренда, який також відмовився від м’яса і став їсти здебільшого овочі та фрукти.

Також Ксенія нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram порадила привчати дітей до “правильного ритму життя”.

“Усі запитують із приводу того, як я привчаю сина до здорового способу життя. Я не привчаю – я є прикладом. Намагаюся просто направляти. А йти він повинен сам”, – заявила Мішина.

Зазначимо, що Платон вже має досвід професійної роботи в кіно, активно знімається для блогу матері, не боїться камери та уваги зі сторони публіки. Ксенія завжди говорить про те, що намагається виростити з нього гідного чоловіка, який стане опорою для своєї сім’ї та обраниці. І здебільшого на цей рахунок Ксенія збирає лише позитивні коментарі.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.