Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки – раніше про це натякав Зібров

У Мережі спливають нові деталі про таємного чоловіка Аліни Гросу. Все більше шанувальників впевнені, що це актор Роман Полянський, з яким співачка мала пристрасний роман.

Нещодавно українська співачка Аліна Гросу приголомшила своїх шанувальників новиною про те, що знову вийшла заміж. Кадри на яких вона разом із чоловіком позує на тлі океану, вмить розлетілися мережею. Оскільки імені коханого Гросу не називає, фанати почали гадати. Ретельно вивчивши знімки, багато хто прийшов до висновку, що це – російський актор Роман Полянський, з яким у артистки до війни був пристрасний роман.

Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки
Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки

Масла у вогонь підливає і сама співачка, яка в коментарях до знімків, наче на щось натякає:

“Ой туман чи туман…новий роман чи Роман…”.

У Мережі відразу відреагували:

“Та Роман – Роман, ми тут уже всі родимки на шиї роздивилися”, “Все розсекречено))”, “Точно”, “Я ж казала той Туман то Роман”, “Чекаємо фото з Романом”.

Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки
Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки

Нагадаємо, що до початку війни в Україні Аліна Гросу зустрічалася зі старшим на 12 років російським актором Романом Полянським. Вони офіційно з’являлися на публіці, як пара та роздавали інтерв’ю, в яких розповідали про свої почуття. Відомо, що влітку 2022 року Роман Полянський ще перебував у Чернівцях у батьків Гросу.

Про це розповідав у програмі “Зірковий шлях” близький друг родини – співак Павло Зібров. У розмові з журналісткою артист сказав, що у них “дружна, хороша українська родина” і що коханий Аліни повністю її підтримує, а також зазначив, що Полянський – “патріот України”.

Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки
Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки

Зазначимо, що Павло Зібров є близьким другом сім’ї Аліни Гросу. Артист разом з Іриною Білик та Дмитром Коляденком був присутнім на першому весіллі співачки з російським бізнесменом Олександром Комковим, яке з розмахом проходило в Італії, тому можна припустити, що Павло справді може мати інформацію, якуретельно приховує Гросу.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.