“Це для мене таке джерело любові й сили”. Святослав Вакарчук розповів про свою нову дружину і двох дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук вперше за довгий час розповів про свою нову сім'ю, яку ховає від преси та публіки. Що розповів зірка?

3 роки тому Святослав Вакарчук неабияк здивував свою публіку, адже стало відомо, що в нього народився маленький син, і зовсім не від дружини Лялі Фонарьової. На той момент вже стало відомо, що пара розлучається. Все стало прозоро і зрозуміло.

Адже було важко не здогадатися, що у музиканта з’явилася нова жінка, яка змогла подарувати йому первістка. Журналісти швидко з’ясували, що нею є Євгенія Яцута — успішна продюсерка, яка якраз виношувала дитину у підходящий період часу.

Тим часом з’являлася також інформація про те, що Ляля дуже важко відреагувала на новину і навіть потрапила нібито до лікарні. Втім, це ніяк не підтвердилося насправді.

Святослав Вакарчук розповів про свою нову сім’ю

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук розповів про свою нову сім’ю

Втім, Святослав так і не розповів, чи одружився з новою коханою, і як тепер виглядає його сім’я. Але вже через рік після народження Івана стало відомо про майбутнє поповнення у сім’ї музиканта. Євгенія вже чекала на дочку, яка невдовзі отримала ім’я Соломія.

Після 24 лютого Святослав Вакарчук пригадав про свою родину публічно лише раз, заявивши, що йому довелося розставити пріоритети, і так як він хоче, аби його діти росли в мирній щасливій сім’ї, йому доводиться зараз їх покинути та працювати над цим питанням.

“Мені в якомусь сенсі пощастило в житті, бо в мене є вічний антидепресант. Це творчість. Плюс у мене менш ніж за рік народився син, а під час ві*ни вже – донька. І це для мене таке джерело любові й сили. Творчість і діти, дружина, сім’я – це те, що тримає мій дух на двох стовпах, а третім стовпом є мої поїздки до захисників. Ці три речі роблять стійким мій психічний стан”

Примітно, що на даний момент невідомо, де Євгенія знаходиться разом з дітьми, чи евакуювалася вона, або залишилася на заході України.

Так само Святослав ніколи не показував, як виглядають його діти, тож це досі для аудиторії залишається великою але дуже цікавою загадкою.

Схожі статті

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.