Відбила Дикого у танцівниці і намагається втримати його, народжуючи дітей: в чому звинувачували Лілію Ребрик

Останнім часом в українському шоу-бізнесі стається все більше скандалів, і уникнути їх не можуть навіть зірки з найбездоганнішою репутацією. Серед них опинилася Лілія Ребрик.

Життя знаменитості може здаватися легким, але тільки на перший погляд. Адже окрім серйозної завантаженості та ненормованого графіку, який відчутно впливає на здоров’я, є також шалені мінуси, через які сім’ї зірок навіть відмовляються показуватися на камери, аби уникнути цих неприємних нюансів.

Зокрема, це аналіз аудиторією кожного кроку зірки. А у сучасному світі ще й з’явилася культура відміни, яка може зруйнувати усю кар’єру, в яку було вкладено немало сил та грошей за маленьку мить.

Неприємну сторону життя знаменитостей відчула на собі і Лілія Ребрик, яка не так давно народила третю дитину.

Лілія Ребрик розповіла, у чому її звинувачують користувачі в мережі

Андрій Дикий зробив Лілію Ребрик багатодітною матір'ю
 Лілія Ребрик розповіла, у чому її звинувачують користувачі в мережі

Найперший скандал, у який Лілія насправді потрапила — це історія її службового роману. Танцюючи на паркеті з Андрієм Диким, який на той час перебував в стосунках з іншою, телеведуча не помітила, як закохалася. Хоча зізнавалася, що подібного не було в її планах.

Раптово стало відомо, що пара побралася. Лілія та Андрій не стали відтягувати цей момент і одразу ж зробили важливий крок. І зрозуміло, що в пресі одразу ж з’явилися статті на рахунок того, що Лілія зруйнувала сім’ю. Ребрик ніколи цього не заперечувала, але підкреслювала, що це може статися з кожним, і вони з цього драму не роблять.

Так само Ребрик довелося несолодко як матері, коли її почали критикувати за те, що її дочка Діана потрапила на телебачення. Дівчинка взялася зніматися у серіалі, і Лілію розкритикували за те, що вона використовує звʼязки для просування дочки. Звичайно, це доволі важко для жінки, яка щиро піклується про свою дочку і намагається захистити її від подібних речей.

Але найбільш дивовижнішим став шум навколо її вагітності. Замість того, аби потішитися, що кумир чекає на дитину, користувачі звинуватили Лілію у тому, що вона збирається стати багатодітною, аби втримати чоловіка і зробити так, щоб він міг виїхати за кордон. При цьому зірці ще дісталося за те, що вона нібито народжує у такі складні часи.

У цей раз Ребрик не витримала, і буквально присоромила свою публіку за те, що вони звинувачують жінку за те, що вона приводить у цей світ нове життя.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.