Зраджував Войченко та Горняк. Чому Володимир Остапчук остепенився тільки у шлюбі з 23-річною Полтавською

Розлучення з Оленою Войченко свого часу неабияк вплинуло на репутацію Володимира Остапчука, який неодноразово намагався її відновити. Христина Горняк також просто так чоловіка не відпустила.

Так, юристка була тієї людиною, з якою почалася уся історія навколо шоумена. Олена Войченко запевняла, що насправді жінка стала причиною їхнього розлучення. Мовляв, телеведучий познайомився з нею, потім влаштувався жінкою будучи одруженим, і врешті-решт пішов до неї.

Спочатку Володимир заперечував дану версію, але потім взагалі припинив це коментувати. Публіка здебільшого повірила саме Олені. Далі на зірку чекала справжня черга із скандалів. Він звинувачував колишню в тому, що вона надає йому спілкуватися з дітьми. Вона ж заявляла, що він бреше та маніпулює.

Врешті-решт, Олена приїхала з дітьми до Канади і розповіла вельми неприємні речі про екс-благовірного, за щоб невдовзі отримала таку саму відповідь. І вже через декілька місяців стало відомо, що Христина та Володимир розійшлися.

Володимир Остапчук розповів, чому його стосунки з Катериною Полтавською особливі

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Володимир Остапчук розповів, чому його стосунки з Катериною Полтавською особливі

Спочатку преса вважала, що причиною стали слова Олени, адже вона розповіла багато чого нового про Остапчука. Але і не пройшло декілька днів, як з’явилася нова дівчина телеведуча. Мова йде про молоду Катерину Полтавську.

І ця дівчина кардинально відрізнялися від попередніх обраниць знаменитості.

Дружина Остапчука Катерина Полтавська висловилася, наскільки вони схожі з чоловіком
Володимир Остапчук розповів, чому його стосунки з Катериною Полтавською особливі

Молода журналістка має фантастичне почуття гумору, міцну хватку та ентузіазм займатися бізнесом, прекрасно виглядає, і, судячи з усього, як і Бойченко має доволі забезпечену сім’ю. При цьому дівчина одразу ж використала стосунки з Володимиром як трамплін: взялася вести особистий блог, а також стала продюсеркою його шоу.

Але головну відмінність від його колишніх Володимир назвав сам: він став у неї першим чоловіком, і до шоумена Катерина нібито навіть не цілувалася ні з ким. Таке зізнання на публіку здалося багатьом дивним. Однак, Катерина на той момент сиділа в залі, і в будь-яку мить могла перебити свого коханого.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.