Молода дружина Віктора Павліка несподівано нарядилася у стилі бомж-стайл: “Я подобаюсь собі…”

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка та засновниця дитячого бренду одягу Катерина Репяхова стежить за модними трендами та регулярно оновлює гардероб.

29-річна Катерина Репяхова є четвертою дружиною Віктора Павліка. Їхній роман розпочався у 2016 році, через чотири роки Катерина, яка на той момент була концертним директором артиста, стала його дружиною. За чотири роки офіційного шлюбу у житті дівчини дуже багато всього змінилася – вона народила сина, стала професійно займатися блогерством, а також відкрила свій власний бізнес у сфері дитячих товарів.

Також відбулися кардинальні зміни у зовнішності Катерини. По-перше, дружина Павлика нарешті здійснила свою заповітну мрію і переробила носа з підборіддям, по-друге, серйозно зайнялася спортом, щоб покращити поставу і трохи схуднути.

Також Репяхова експериментує зі своїм стилем одягу. Так, нещодавно дівчина поділилася кадрами з фотосесії, на яких постала у незвичайному для себе образі. На ній була сукня чорного кольору, ажурні колготки і модні закриті туфлі з прямокутним носком. Доповнили образ нетиповий макіяж зі стрілками та укладання з ефектом мокрого волосся.

Зазначимо, що новий образ Репяхової справив на її передплатників великий ефект. А напередодні дружина Павлика постала в образі у стилі бомж-стайл. Про це дівчина розповіла у “сториз” Instagram.

Молода дружина Віктора Павліка несподівано нарядилася у стилі бомж- стайл
Молода дружина Віктора Павліка несподівано нарядилася у стилі бомж- стайл

На фото 29-річна дружина Павлика позувала перед дзеркалом у широких трикотажних штанях, об’ємній білій футболці, чорній куртці-косусі, кедах та бейсболці.

Вже наступних “сториз” Репяхова розповіла, що цього дня вперше за довгий час спустилася до метро.

Молода дружина Віктора Павліка несподівано нарядилася у стилі бомж- стайл
Молода дружина Віктора Павліка несподівано нарядилася у стилі бомж- стайл

На протязі дня Катя змінила спортивки на модні штани-карго. У коментарі вона написала, що сама собі подобається.

Молода дружина Віктора Павліка несподівано нарядилася у стилі бомж- стайл
Молода дружина Віктора Павліка несподівано нарядилася у стилі бомж- стайл

Нагадаємо, що зазвичай у повсякденному житті 29-річна дружина Павлика віддає перевагу комфортному напівспортивному стилю одягу зі штанами. Ошатні сукні та спідниці Репяхова надягає вкрай рідко на особливі випадки або ж, коли знімається у черговій фотосесії.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.