“Таємні романи” між Поляковою та молодими зірками – Владом Міцкевичем і Максом Єжовим: всі факти і коментарі

Знамениту українську співачку Олю Полякову вже неодноразово підозрювали у невірності чоловіку Вадиму Буряковському. Та чи правда щось було на стороні?

Оля Полякова перебуває у шлюбі з відомим бізнесменом Вадимом Буряковський понад 20 років. За цей час у пари народилося двоє прекрасних дітей. Маша та Аліса неймовірно схожі на батька, але за характером більше нагадують матір. Уся сім’я має прекрасне почуття гумору, вміє спілкуватися з публікою, і в цілому привертає до себе увагу харизмою та легкістю.

Оля Полякова розповіла, чи мала романи з Міцкевичем чи Єжовим

45-річна Полякова приголомшила змінами в образі. Блондинка та брюнетка
Оля Полякова розповіла, чи мала романи з Міцкевичем чи Єжовим

При цьому Оля Полякова — дуже приваблива жінка, а тому зовсім не дивно, що в шанувальників виникають думки на рахунок флірту та почуттів, які у зірки можуть виникнути нібито на стороні. Тим паче при співпраці на різноманітних проєктах. Як ніяк, в шоу-бізнесі доводиться працювати з неймовірно харизматичними людьми.

Оля Полякова розповіла, чи мала романи з Міцкевичем чи Єжовим

І саме тому службові романи взагалі не являються в медіа чимось незвичайним, так як коли життя зіштовхує, інколи не залишається вибору. І якщо у знаменитостей складається, вони відкрито про це говорять та приймають свідоме рішення.

Декілька років тому Олю Полякову підозрювали у романі з Максом Єжовим. Але тоді окрім серйозної хімії та кокетства глядачі нічого особливого не помічали. Хоча міцна дружба Олі та Макса доходила до того, що Єжов навіть приїжджав вітати її дітей з днем народження, що здавалося публіці дуже дивним.

З Владом Міцкевичем абсолютно інша ситуація, адже нещодавно до мережі потрапили кадри, на яких Оля разом з кухарем цілується, сміється, обіймається, тощо.

За словами зірки, вони з Владом просто друзі, і для неї таке спілкування нормальне. Мовляв, Влад виявився не дуже хорошою людиною, і намагався її шантажувати. Тому вночі на його особистій сторінці з’явилися дані кадри. Примітно, що Вадим підтримав свою дружину.

Оля Полякова розповіла, чи мала романи з Міцкевичем чи Єжовим

А далі все почало розгортатися таким чином, що складається враження, ніби Оля та Влад просто пограли в скандал, аби привернути увагу до проєкту Міцкевича.

На тлі скандалу 3 квітня кулінар випустив пісню “Королева”, яка присвячена артистці.

Варто зауважити, що це вже не перша пісня Міцкевича. У його творчому доробку є ще дві композиції. Одну з них він присвятив своєму минулому.

Схожі статті

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.