Зірка “Квартал 95” Олена Кравець теж натякнула на розставання з чоловіком Сергієм після розлучення Дімопулос

Днями зірка "Квартал 95" Олена Кравець навідріз відмовилась коментувати взаємини зі своїм чоловіком Сергієм. Така поведінка акторки породила хвилю чуток про можливе розлучення пари.

Днями відома українська комічна акторка та зірка проєкту “Квартал 95” Олена Кравець з’явилась у міні-інтерв’ю для програми “ТУР Зірками” від Люкс ФМ. В рамках проєкту Олена прокоментувала особисте життя старшої доньки Марії та розповіла про свій стан здоров’я, однак говорити про чоловіка Сергія категорично відмовилась.

На запитання інтерв’юерки, як змінились стосунки з коханим після війни та через що між парою можуть виникати непорозуміння, Кравець відповіла коротко:

“Давайте ще про щось поговоримо. Не хочу, я просто не дуже особисте життя викриваю зараз”

Така відповідь зірки спантеличила шанувальників, а Мережею почали ширитись чутки про можливе розлучення Олени та Сергія. Варто зазначити, що останнім часом артистка вкрай рідко показує спільні знімки зі своїм чоловіком.

Зірка Квартал 95 Олена Кравець підігріла чутки про розлучення з чоловіком
Зірка Квартал 95 Олена Кравець підігріла чутки про розлучення з чоловіком

Нагадаємо, що Олена та Сергій Кравець познайомились ще в університеті. В студентські роки пара разом грала у КВК. Тоді між ними виникли дружні стосунки, що згодом набули романтичного характеру. Наразі пара перебуває у шлюбі вже протягом 22 років. Відомо, що артистка та експродюсер студії “Квартал 95” побрались у 2002, однак пропозицію Сергій зробив коханій п’ятьма роками раніше.

Пара має трьох спільних дітей – старшу доньку Марію, якій нещодавно виповнився 21 рік і 7-річних двійнят Івана та Катерину. Зіркова матуся час від часу публікує знімки молодших у свій особистий фотоблог Instagram, а зі старшою донькою працює над спільним проєктом. Наразі подкаст мами та доньки “Вдома поговоримо” набуває неабиякої популярності на платформі YouTube.

Зірка Квартал 95 Олена Кравець підігріла чутки про розлучення з чоловіком
Зірка Квартал 95 Олена Кравець підігріла чутки про розлучення з чоловіком

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?