Колишня Козловського Раміна Есхакзай закрутила новий роман: хто її бойфренд – поки Віталій гойдає первістка

Знаменита українська журналістка та колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай вперше розповіла про свого нового коханого. Всі деталі в нашій статті.

Як відомо, ще 3 роки тому Віталій Козловський та Раміна Есхакзай і продовжували скандалити на публіці. Колишні звинувачували одне одного в зрадах. Журналістка запевняла, що співак зірвав їхні заручини через свою закоханість у піарницю Юлію Бакуменко. Тим часом Віталій Козловський запевняв, що це його колишня наречена йому зрадила, а він нібито помстився.

Раміна Есхакзай вперше розповіла про свого нового коханого

Раміна Есхакзай зізналася, чому вирішила переїхати до Москви
Раміна Есхакзай вперше розповіла про свого нового коханого

Лише після новини про те, що плани Раміни на нове весілля знову зірвалися, обидва зізналися, що насправді їхня історія кохання була просто піаром, адже журналістка не могла добитися популярності в мережі. Мовляв, насправді вони дуже давні друзі, знають одне одного ледь не з дитинства, а тому пішли на такий крок.

Днями стало відомо, що Віталій Козловський не тільки одружився з Юлією Бакуменко, але і став батьком. Так, співак повідомив про це 4 квітня, попросивши пробачення у своєї дружини за свій егоїзм.

Тим часом Раміна не витрачає дарма часу, і також налагоджує особисте життя. Виявляється, в неї також з’явився новий бойфренд, але розсекречувати його особистість вона поки що відмовляється. Мовляв, зараз він на службі, і розкривати його ім’я та прізвище, або показувати його вона не може.

До речі, журналістка неодноразово їздила на схід України, і бувала в таких точках, які здатні налякати навіть найсміливіших. Зокрема, журналістка зізнавалася, що кожного разу їй дуже страшно, але вона робить це і заради своєї кар’єри, і заради задачу, яку ставить перед собою — висвітлення реальної картини, яка недоступна українцям.

Віталій Козловський тим часом також не залишився осторонь і на даний момент проходить службу, інколи виїжджаючи додому на вихідні. Цілком імовірно, що у зв’язку з народженням маленької дитини, Віталій Козловський на цей раз побуде з дружиною подовше.

Схожі статті

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.