“Моя дочка стала акторкою”: бойфренд Ані Лорак Віджраку заявив, що її падчерка Ебоні здійснила його мрію

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку заявив, що її падчерка Ебоні здійснила його мрію. Спадкоємиця тренера та духовного наставника мітить в шоу-бізнес.

Неодноразово коханого Ані Лорак Ісаака намагалися піймати за руку у питаннях стосовно його нібито нещирості до співачки. Велика кількість фанатів вважає, що артистка знову зробила неправильний вибір та потрапила в руки людини, яка може її використовувати.

Ісаак Віджраку показав усіх своїх дочок
Ісаак Віджраку розповів про мрію дочки

Адже як ніяк поговорювали, що Мурат був з Кароліною нібито саме через гроші, так як йому необхідно було побудувати бізнес. Такі самі плітки ходили і навколо Єгора Гліба. Мовляв, чоловік втік одразу, тільки-но з’явилися фінансові проблеми.

Ісаак Віджраку розповів про мрію дочки

Ісаак познайомився з Кароліною в той момент, коли співачка видалилася з соціальних мереж та втекла від своєї аудиторії, яка чекала, що заявить про свою позицію. Замість того, аби зізнатися, що вона думає на цей рахунок, артистка просто випарувалася. І звичайно фанати не могли їй цього пробачити.

Тим часом Кароліна почала будувати роман з чоловіком, який працював у неї духовним наставником. Він дійсно вже давно має певну любов та плани на шоу-бізнес. Виявляється, Ісаак мріяв стати актором, але здійснила цю мрію здійснила його дочка Ебоні, яка нещодавно отримала відповідний досвід роботи.

“Цікаво, що моя дочка успадкувала цю мрію і також прагнула стати актрисою. Сьогодні вона з’являється на Amazon Prime у своїй першій ролі у серіалі, і я впевнений, що це не остання. Я неймовірно пишаюся тобою та вдячний, що ти здійснила цю сімейну мрію. Попереду на тебе чекає так багато! Насолоджуйся кожним моментом, моя мала!», — зворушився бойфренд Ані Лорак.

Чи допомагала Кароліна у цьому питанні сімейству достеменно невідомо, але співачка цілком можливо могла використати свої зв’язки для цього.

Нагадуємо, що півроку тому її дочка Софія вийшла на сцену разом з матір’ю та заспівала. Це сталося в російській федерації, що неабияк збентежило публіку, яка болісно ставиться до зради Лорак.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.