Потап уперше назвав Настю Каменських “колишньою дружиною” і розповів про зраду: “Зустрічається з багатим”

Чутки про розлучення Потапа та Насті Каменських ходять мережею вже 2 роки. І хоча пару підозрювали у кризі і раніше, зараз ці чутки як ніколи гучні.

Важко сказати, хто саме їх спровокував. Адже спочатку користувачів бентежив той факт, що Настя та Олексій майже не з’являються на публіці разом, а пізніше підопічна продюсера заговорила про те, що він зраджував своїй дружині. Так само Богдан Беспалов на даний момент запевняє, що нібито між ним та Анною Андрійчук щось є.

Тим часом ходять чутки і про саму Настю Каменських. Нібито, вона вже знайшла заміну чоловіку, і на даний момент зустрічається з багатієм-іноземцем.

Потап вперше назвав Настю Каменських колишньою дружиною

Потап і Настя Каменьских

Настя та Потап вже давно не реагують на ці новини, хоча намагаються час від часу підтримувати видимість щасливою родина. Зокрема, останні декілька місяців вони почали набагато частіше публікувати спільний контент.

Але нещодавно Потап дійсно здивував свою публіку. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст, в якому назвав свою благовірного “колишньою дружиною”, а також пригадав плітки про її невірність.

Але все це було подано у вигляді сарказму. Таким чином Олексій вирішив висміяти українських журналістів, які поширюють інформацію про те, що в парі можливо є серйозна криза.

Нагадуємо, що раніше Олексія та Настю неодноразово підозрювали у романі. На той момент продюсер ще був одружений з Іриною Горовою, але лише за офіційною версією. Продюсерка захищала свого благовірного, і запевняла, що він взагалі не здатний на зраду. Але згодом з’ясувалося, що вони вже 2 роки як не живуть разом.

Тим не менш, Потап наполягав на тому, що був вірним у шлюбі. Після весілля з Настею Каменських він запевняв — стосунки почали розвиватися після фактичного розставання. Але 2013 року у журналістів з’явилися ексклюзивні кадри, на яких було видно, що Потап та Настя відпочивають разом в Домінікані, обіймаються цілуються. Вже пізніше і сам Олексій підтвердив, що дійсно вчинив зі своєю дружиною негарно, і цього насправді не мало статися.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.