Це було до Євгена Огіра: таємні романи Тіни Король, про які ви не знали – поп-діва довго мовчала про це

Знаменита українська співачка Тіна Кароль багато років горювала за своїм покійним чоловіком Євгеном Огіром, який помер від раку. І досі в її серці лише він.

Однак, до зустрічі з Євгеном Тіна неодноразово намагалася налагодити особисте життя. І хоча не висвітлювала його в шоу-бізнесі, так як на той час не мала такої неймовірної слави як зараз, правда про ці романи згодом вийшла назовні.

Зокрема, вони навіть посприяли кар’єрі артистки, так як виконавиця постійно співає про любов, і глядачу часто буває цікаво, хто ж ці чоловіки, які вплинули на світосприйняття жінки, що співає про любов.

Тіна Кароль розповіла про свої романи до заміжжя з Огіром

Який вигляд має справжнє волосся Тіни Кароль
Тіна Кароль розповіла про свої романи до заміжжя з Огіром

Багато років тому Кароль приписували роман з учасником російської групи “Іванушки International” Кирилом Туриченком. Музикант родом з України, проте він ухвалив рішення переїхати в Росію. Потенційно у них міг би бути роман, проте, швидше за все, у них були тільки творчі взаємини, тому що у Кирила інші вподобання.

Так само з’являлася інформація про роман Тіни Кароль з режисером Дмитром Тубольцевим. Ба більше, через нього артистка нібито посварилася зі Світланою Лободою, яка була до нестями в нього закохана.

Нібито спочатку з чоловіком зустрічалася саме Світлана, але Тіна Кароль зруйнувала ці стосунки своєю появою, через що співачки досі ненавидять одна одну. Хоча за офіційною версією вони просто не поділили гримерки.

Також Тіна Кароль сама розповіла про роман з паном Олександром Мамедовим. Чоловік також з’явився у її житті ще до зустрічі з Євгеном. Олександр Мамедов, який у студентські роки зустрічався із Тіною Кароль, прийшов перевірити свої сили на шоу “Голос країни-8”. Саме тоді і відбулася їхня зустріч, вперше за багато років.

Однак, чоловік не пройшов. А Тіна Кароль більше про нього і не згадувала публічно, хоча можливо, між ними і відбулося якесь спілкування за кулісами.

Нагадуємо, що зараз Тіні Кароль приписують роман з її танцюристом. Однак артистка взагалі ніяк не коментує це. Хоча співачка говорила про свою готовність вступити в нові стосунки, ніякої інформації на цей рахунок вона не оприлюднює.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.