Суддя “МастерШеф” 35-річна Ольга Мартиновська розповіла про свої нові стосунки: “Старший на 17 років”

Знаменита українська рестораторка та кулінар Ольга Мартиновська за увесь час ніколи не розповідала про свої романи, і лише могла згадати в інтерв'ю колишнього чоловіка.

Від нього Ольга свого часу народила єдину дочку Віру, яку зараз виховує самостійно. У пари не склалося через велику кількість причин, але Ольга розповіла, що здебільшого посприяли професійні провали чоловіка.

Мовляв, через це порушилася гармонія в родині, і врешті-решт пара прийняла рішення розійтися. Тим часом Ользі приписували стосунки з колегою Володимиром Ярославським. Причиною для пліток послужили численні кадри зіркових друзів, а також шалена хімія, яка між ними відбувається.

Але Ольга неодноразово говорила про те, що Володимира, як потенційного чоловіка для себе не бачить.

Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки

Ольга Мартиновська розповіла, як дізналася про зраду бойфренда
Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки

Мовляв, він навіть на руках її носити не може. І лише в 2023-го стало відомо, що в житті Ольги нарешті з’явився чоловік, який змусив її знову пірнути у кохання з головою. Його звуть Руслан, і він також займається ресторанним бізнесом. Нещодавно Мартиновська дала ексклюзивний коментар на його рахунок.

“Він такий, як я собі уявляла. Говорять, щоб зустріти свою людину, треба точно знати, яка вона: якого зросту, якого кольору очі, волосся. Для мене було принципово важливим завжди, щоб мій обранець був високого зросту, вищим за мене. Я вірю в любов між парами будь-якого зросту, але у кожного з нас свої таргани в голові. Ще мені важливо, щоб він був старшим за мене. Я вже мама для Віри і не хочу бути мамою для когось ще. У нас з ним різниця 17 років”

Примітно, що з Русланом Ольга познайомилася через соціальні мережі, коли він залишив свій коментар під фотографією. Але немає сумнівів, що вони дуже просто поладнали, адже їх об’єднує одна пристрасть, бізнес та захоплення.

Що ж стосується Ярославського, то в його житті досі поки що відсутні зміни, принаймні за офіційною версією. При цьому у зйомках нового сезону взаємодія між Ольгою та Володимиром ніяк не змінилася, що лише підкреслює той факт, що між ними, судячи з усього, взагалі ніколи не було кохання, інакше ситуація змінилася.

Схожі статті

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.